Extra meddelande

Senaste tiden så envisas Internet Explorer med att hänga sig, så fort man trycker på kommentera. Jag har inte lyckats hitta eller lösa felet. 🙁

Så ett tips till Er som envisas med att fortfarande använda IE, är att ändå överväga Firefox som inte alls strular på samma sätt och lika ofta som IE. Vill man ändå surfa i Explorer vy så finns det ett utmärkt Extension för det.

Om du väljer att ha kvar ditt IE ( man kan ha båda webläsarna ) så kan jag bara rekommendera att Ni tillsvidare använder er av Gästboken när Ni vill skriva något

//Alma

15/4 Jag vill göra ett tillägg

Jag har just kommit på ett ev. fel. Nämligen jag råkade av misstag få in en Yahoo toolbar, härom dagen i min IE, den är stört omöjlig att får bort trots att jag varit inne i registret och raderat och den går mig verkligen på nerverna.
Sen den blev installerad så hänger sig IE varenda gång jag kommer in på en wordpress sida. Tyvärr skapar detta såväl frustrationer som extra arbete för mig. Då jag använder IE, för att titta på externa sidor, när jag håller på att jobba med något annat i Firefox.

Så Ni som upplever att sidorna hänger sig i IE, kolla om ni har Yahoo toolbar ( kan ju ev. spöka med andra toolbars också) Ja, för jag är benägen att påstå att, där ligger problemen för de dök upp i samma stund som toolbaren installerades.

Sen passar jag på att marknadsföra mig själv lite, 😉 lite förmåner ska jag väl ha för att jag sköter det tekniska här.

resonerar.se

Ps. Tonårsmorsa, som du ser så gick det att göra en egen logga och dessutom länka till sin sida istället för feed.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av Alma. Bokmärk permalänken.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 svar på ”Extra meddelande

 1. Snyggt Tonårsmorsan…Jag skulle precis skriva att firefox
  aldrig har strulat till det för mej…så fastnade jag totalt här
  Då kom jag på att jag är ju inte vid min egen dator…Utan på ie-
  envisas datoranvändare. Så suck…undrar om jag kan smyginstallera
  FF…*asg*

 2. Jag tycker att du i stället för att ”stänga ute” oss som vill använda IE, skall rätta till felet i stället. För övrigt använder jag IE7 och det verkar funka bra. Vad är det förresten för ActiveX-kontroll som du vill skall köras? Den blockeras av mitt IE7 som en potentiell säkerhetsrisk!

 3. Ja, men det verkar funka nu, jag vet inte om det är ”åtgärdat” eller om IE hade något tillfälligt problem, men det verkar funka. Ang. din fråga, så lämnar jag till Alter Ego att besvara, då jag inte har en aning. Naturligtvis vill jag att ALLA ska ha möjlighet att läsa och kommentera, men tyvärr är teknik inte min starka sida. (Fast jag har ju många andra starka sidor, haha) Kram!

 4. Vaktis: Svar från min tekniska mentor:

  det är inte vi som lagt till något active X kontroll, det finns i så fall i programmet. Sen är det inte lätt att veta vad felet är eller ens om det är kvar, då det bara är vissa som tycks råka ut för det, så det är inte ens säkert att det är problem härifrån. Men som sagt IE är känt för att trilskas. Hoppas det klarnade? 😉

 5. Va använder explorer när du arbetar i firefox? Nu kanske jag missförstår helt… Men du kan ju ha flera fönster öppna på en gång? Du kan ju ha flera ff-rutor uppe? Eller missförstod jag fel nu?:D

 6. Hittade hit av en ren slump och känner att jag vill lämna ett litet avtryck eftersom du har en väldigt fin blogg med underbara och fyndiga texter.
  Passar på att önska dig en Trevlig Valborg innan jag går.

 7. Halloj, kul med din nya sida, får man vara nyfiken och fråga vad du använder för att tillverka sidan? Jag men vilka program och så du använder. Fortsatt lycka till

 8. Bäst jag svarar dig Grynboll, då det är jag som styrt upp sidan 🙂
  Bloggen använder verktyget wordpress.org som man installerar på sin domän under det webhotell man använder, kräver också att det finns MySQL.
  Det finns hundratals olika sk. teman vilka styr layouten, jag valde ett och ändrade sedan i det temat med färger etc. så att det skulle passa Tonårsmorsa.

  Jag kommer, när jag får tid att göra en hjälpguide för den som vill skaffa egen domän och blogga med WP.

 9. Heeeej min skatt

  Va länge sen jag tittade till dig och va fint du fått

  Kommer snart igen såg dina flickor och vill bara säga vilka VACKRA flickor du har 🙂

  Kraaaam

 10. BozaNova: Heeeej vännen! Ja, det var länge sedan. Du är sååå välkommen hit!! Tack för komplimangen om tjejerna, som mamma tycker man ju alltid att ens barn är så fina…! 😉 Ang. IE, det verkar som det funkar ibland och ibland inte…! Skumt! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.