Ett år med Aftonbladet! // Tonårsmorsa.

Just precis idag är det ett år sedan jag började blogga här på Aftonbladet. Innan dess hade jag bloggat NÄSTAN ett år på Spaces. Nu håller jag nära nog på att dra vidare igen. Det blir det tredje stället jag bloggar på. Det finns olika skäl till att man byter bloggportal. Mitt skäl till att byta hit till Aftonbladet var att sidorna tog väldigt lång tid att ladda upp från Spaces.

Anledningen till att jag håller på att sakta men säkert flytta nu, är för att jag vill ha min egen sida, där jag kan skriva och göra precis som jag vill, utan att någon modererar eller kan bestämma vad jag ska ha på min sida.

Hur som helst, så vill jag passa på att tacka alla som besökt mig under det gångna året på Aftonbladet och jag vill tacka för alla förgyllande kommentarer och dyl. Jag hoppas ni fortsätter hänga med. Jag blir kvar ett tag till här på Aftonbladet, men jag hoppas att ni sedan hänger med till min Nya Sida sedan! Önskar alla en trevlig helg!

Så här har det gångna året sett ut i siffror:

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ett år med Aftonbladet! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Helén (svar):

  Hej på dig….imponerande siffror. Men jag kaninte för mitt liv begripa hur jag ska lägga till din nya adress som favorit?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 april 2007, klockan 06:34

  Svar från Tonårsmorsa:

  Jag tror du bara kan öppna själva sidan och sedan klicka in den på favoriter, eller? Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 april 2007, klockan 06:36

  #2 Kommentar från Helén (svar):

  Nä det fungerar inte. Jag kommer inte till sidan- kommer till en sida full med kryptisk text. Sorry men jag vill inte missa dig på det andra stället.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 april 2007, klockan 06:44

  Svar från Tonårsmorsa:

  Jättekonstigt!! Har du prövat att själv bara skriva in adressen i adressfältet? I så fall behöver du bara skriva: tonarsmorsa.se Har inte hör att någon annan haft problem, har du möjlighet att testa från en annan dator annars? Kram och lycka till, säg till om det funkar eller ej.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 april 2007, klockan 18:28

  #3 Kommentar från Mrs Mulatt (svar):

  Man får lov att buga

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 april 2007, klockan 01:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.