Snart…

Snart är det dags att inviga denna sida, men ännu är det lite till för mig att lägga in. Beklagar att det tagit lite tid. Jag visste uppenbarligen inte vad jag gav mig in på när jag bestämde mig för att lägga in ALLA mina gamla bloggar på denna sida, innan jag startade upp den. Men nu är det alltså inte så mycket kvar. Tills vidare kan ni fortfarande läsa nya bloggar HÄR! Eller läsa de gamla inlägg jag lägger in i bloggar nedan! Eller varför inte läsa mina egna favoriter, som du finner i ”Egna favoritinlägg”, i listan till höger?!! Tack för besöket och välkommen åter. Här är det alltid öppet! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Snart…

  1. Din sida blir skitfin, nu tänkte jag ge mig på att installera WordPress på One.com du vet ingen bra sida som beskriver hur man gör…krem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.