Nyheter från Gambia.

Det fanns en period när jag bodde med mina två äldsta döttrar i London Corner i Serekunda i Gambia. Det är ett relativt litet område och det berör mig illa att läsa i Gambia ´s tidning om en ung kille som mist livet där. Artikeln finns HÄR. Läser vidare att en massa ungdomar är upprörda över dödsfallet som skedde under jakt på cannabis.

Det är alltid en tragedi när en ung människa får sätta livet till! Jag hoppas det lugnar ner sig!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Nyheter från Gambia.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.