Jag har en plan, Sickan…

Igår morse när jag kom till jobbet, så var det första gången sedan jag började detta jobb ( i slutet av November) som jag inte alls var utvilad. Natten innan låg jag sömnlös i sängen och vände och vred mig nästan hela natten! Det berodde inte på att jag inte var trött. Det berodde helt enkelt på att jag fått en plaaan, Sickan…!
En plan som jag inte har en aning om den är genomförbar i dagsljus, men ändå; en plan.

En plan som bygger på humanism och egoism på en och samma gång. Kan det bli bättre?

Ha en riktigt toppen Söndag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Jag har en plan, Sickan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.