Alla hade en snopp!

dsci0045.JPG

(Binta ´s pojkvän fixar samma frisyr på Mabou som han själv har.)

Just nu är Mabou ´s största idol Binta ´s pojkvän. Allt han gör är bäst! Allt han gör är avundsvärt! Igår fick Mabou följa med honom på fotbollsmatch. Att pojkvännens lag förlorade spelade ingen roll alls, enligt Mabou är pojkvännen i alla fall bäst! Dessutom så skrek Mabou och hejade på hela tiden. När Mabou skrek ”skjut högt” så gjorde pojkvännen det och det var det viktigaste för Mabou.

Han gjorde även andra upptäckter som han berättade om när han kom hem: ”Efteråt, mamma, så var alla nakna…” (Jag antar att det var i omklädningsrummet) Vidare förklarade han: ” Mamma! ALLA hade en snopp…!”

It ´s a mans world och jag reflekterar över att det är inte så lätt för en kille att växa upp ständigt omgiven av en massa kvinnor/flickor. Klart pojkvännen är idol. Det räcker antagligen med att han är man.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Alla hade en snopp!

  1. måste bara säga att din blogg är bäst!!! en av de få bloggar jag läser där jag inte känner den som skriver men ändå är det lika kul att läsa den varenda gång. kram sarah

  2. Pingback: Att känna kändisar.

  3. Pingback: Jag vill inte avkönas!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] “Stackars den som aldrig får ha snopp“, påminner om mitt gamla blogginlägg; “Alla hade en snopp!” ) Vi var inte heller närmsta vänner, men hade samma umgänge och träffades en del och […]

  2. […] bloggade jag om Tilde de Paula och om att hon skrivit en krönika som påminde om en gammal blogg jag skrivit för något år sedan. PRECIS när jag ska stänga ner datorn för kvällen, ser jag att Tilde […]