Rysk amatörporrstjärna.

Igår kväll fick jag ett mail. Egentligen borde jag kanske ha tagit illa vid mig, men det gjorde jag inte. Jag skrattar så fort jag tänker på det. Så här stod det i mailet:
Hej!

Har stört mig på bilden i en evighet nu, ser ut som en rysk amatörporrstjärna. Snälla byt!

mvh XXXXX.

Mitt svar blev:

Hej XXXXX! Fick svårt att hålla mig för skratt över ditt mail. Låter toppen att se ut som en rysk amatörporrstjärna, i stället för en slutkörd 4-barns morsa! *S* Skrattar så jag nästan kissar på mig! Nåja, om den stör dig så mycket, så kan du ju fortsätta läsa min blogg på http://fatou.se   eftersom jag flyttat över dit nu och bloggar där i stället, för där har jag en helt annan bild! Kram!

Ja, jag gissade att det var bilden på min gamla sida som störde, eftersom personen i fårga stört sig ”länge” på den. Hmmm… rysk amatörporrstjärna. Det låter ju inte särskilt smickrande, men hur jag än vänder och vrider på det så låter det ändå bra mycket ”glammigare” än slutkörd, sliten fyrabarnsmorsa. (Binta tyckte för övrigt också att det var jätteroligt, däremot vet jag inte vad hennes pojkvän tyckte, för han vågade inte skratta i alla fall…!) 😉

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Rysk amatörporrstjärna.

  1. Pingback: Hellre en Rysk amatörporrstjärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] inte att det inte var allt för länge sedan jag blev kallad Rysk amatörporrstjärna! (Klickbart!) Det ni! För en fyrabarnsmorsa som var nio år för skiiiiiitlänge sen, är inte […]