Fett me´kärlek 2007.

dsci0087.JPG

Förra året så arrangerades Fett me´kärlek i Uppsala . I år ska det arrangeras i Skellefteå. Så naturligtvis ska mina två äldsta döttrar dit. Mååånga mil från mig. Mååånga timmar från mig. Orolig? Jag? Näää då, inte ett dugg. Eller okej då, lite, kanske. Eller ganska mycket om jag ska vara helt sanningsenlig. (Hur sjutton ska jag kunna sova i helgen?)

Så, Skellefteå, be careful, my girls are coming to town!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Fett me´kärlek 2007.

 1. Jag förstår dig så väl, man måste släppa fast det är såååå svårt. Visst kommer man ihåg sig själv och det är väl det som är det värsta.

  Kraaaam

 2. livet är en fest va i Sekllefteå de här året. Fett me Kärlek är alltid i Upppsala i Fyrishov =D

 3. asså.. det är dags att klippa navelsträngen. visa att du litar på
  dina flickor och låt dom ha kul. det kommer både du och dom må bra av.
  även om du tvekar nu..
  kram

 4. Viktoria: Med tanke på att min äldsta dotter fick flytta hemifrån vid 17 års ålder, så känns det som jag har klippt navelsträngen…! Däremot kommer jag alltid att vara mamma och därmed alltid oroa mig, det är liksom en mammas jobb…! 😉 (Det har inte att göra med vad man tillåter dem göra, det har att göra med en känsla!) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.