Barnfri helg, städning och spelat kubb.

Nu har de stora tjejerna åkt till Norr. För oss som är kvar här hemma återstår storstädning. Jag måste erkänna att jag säger det utan någon större energi. Det som trots allt kommer att få mig att genomföra den, är tanken på en barnfri helg och ledig från jobbet, som hägrar. Klart jag vill ha det rent och fint då. Hade först planerat att börja lite smått igår, men så blev jag medbjuden till en kollega att spela kubb, tillsammans med fler kollegor, så då tog jag med mig Mabou och vi åkte dit.

Det var faktiskt första gången jag spelade kubb och jag kan ju inte påstå att jag gjorde några slående resultat, men roligt var det i alla fall. Mabou fick springa av sig rejält en stund, så han deckade på soffan nästan direkt vi kom hem.  

Ã…terkommer. Med massor av energi!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Barnfri helg, städning och spelat kubb.

  1. Hej!!

    Vilken fin sida du har här!! :o)
    Jag har oxå skaffat ett eget domän för ett bra tag sedan, mammabloggen.com
    Men jag bloggar inte där så flitigt ännu. Men det kommer kanske. :o)

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.