Brakskitar.

herbalessences.jpgDet här är mitt favoritshampo just nu. (Även balsamet) Nu på morgonen när jag badade så upptäckte jag en lustig sak. Längst ner på min flaska (inte den på bilden) står det ”midelfart”. Midelfart, vad blir det på svenska? Första delen är väl klar, men fart, betyder väl ”prutta” typ… Så vaddå blir det medelpruttar om man använder shampot, i stället för brakskitar? Någon som har någon annan ide ´?  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Brakskitar.

 1. Ja du hår och olika preparat kan göra en galen. Nu har jag krånglat så med mitt hår så det ser ut som en tagelborste snart iaf om jag inte tar balsam i.
  Är nästan platina och har varit det i 30 år. Skulle ha det lite guldigare. Blev brunrödgul??? Blekte blev blondröd. OK mycket bättre 🙂 Köpte silverschampoo (det var mörklila) tvättade det i morse och idag ser det nästan ut som jag vill ha det. Yes idag är jag glad 🙂
  Men angående namnet på schampot så kanske det är som i barnsången, Ketchup som pruttar 🙂 Kanske gör flaskan det också.
  Ha det gott
  Fin sida du har nu det syns att ni jobbat mycket med den!

 2. Syster Yster: Ja, jag gjorde ju en liknande grej i vintras, blev morotsorange…! Silvershampot räddade mig också! Ja, det kanske är en pruttande flaska, fast bara medel-pruttar…! *S*

 3. Paula (mrs Riskibissniss, Butterbullan undercover): Ja, vaddå då? Bloggade inte du också från vaggan? *S* Tror det blev så med mitt bildarkiv från min första blogg när vi försökte importera! Men jag tror det får vara kvar, så syns det liksom att jag är FÖDD in i bloggandet! (Är född 1970) Kram!

 4. Hej Tjejen,
  Brakkul att du tittade in 🙂
  Håller fullständigt med dig i din kommentar!!!

  ”Midelfart” … den var knepig … ännu knepigare är
  VAD gör uttrycket på en hårshampoo flaska? På en bil … helt OK
  speciellt på en El-bil … en liten elektrisk skit.

  Duuuuu … kan de ha hält motorolja i?

  (hade avgaserna en oljedoft?)

  (( kram ))

 5. Tack för kommentaren hos mig häromdagen! Inte behöver du bli ledsen för min
  skuld… jag är ju SUPERmom jag klarar mig i alla väder… både med och utan fäder!
  Hi hi!!
  Kram

 6. Anna-Lys: Ja, jag tycker det ser väldigt…hmmm…pruttigt(?) ut! *S* Ja, kanske shampo med gaser? Kram!

  supermom: Ja, det känner jag igen, kanske just därför jag blir ledsen för din skull! Men varför ska vi alltid bara ”klara oss”, lite guldkant på tillvaron ibland vore inte helt fel! Keep it up! Kram!

  Gunilla: Kommer och kollar! Du är bäst! 😉 Kram!

 7. Jag googlade Midelfart, om jag har förstått allting rätt är det ett norskt företag som tillverkar skönhetsprodukter. Kan det vara det det betyder? Fast jag tycker nog din teori var roligare 😉

 8. Jenny: Ja, jag tror du har helt rätt, för det ser ut som en liten logga med en fågel, typ, brevid själva ordet Midelfart. Men det ser ändå roligt ut! *S* Kram!

 9. Jag är så glad att det funkar utan o braka samman nu…braka på tal om ditt schampoo…

  Jag har samma schampoo som på bilden men har väl inte märkt någon förändring på pruttfronten….

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.