Måste haaaaa…!!

2051-l.jpgJag verkar vara en av de få Svenskar som lyckats motstå frestelsen för dessa urfula dojer, som snarast ser ut som ett par tofflor. Jag vet, de ska vara jättesköna och allt det där, men ändå… Om jag säger så här; utseendet och prislappen har gjort att det inte varit särskilt svårt att motstå ett köp.

Men nu jäklar är det kört. I dag blev jag av med min Crocs-oskuld. Jag var ute efter att kolla in ett par riktigt sköna arbetsskor och som av en händelse, där bland alla Ecco-skor, stod det hyllor med dessa fula skapelser. Stack försiktigt in foten och HERREGUUUUD. Mina nötta, trötta fötter hamnade genast i fothimlen. Hur jag än kämpade ville de inte komme ner på jorden igen. Jag vet att de nu stoppats på sjukhus, men jag jobbar ändå inte på sjukhus. Plånboken sa nej och jag försökte slita ut foten ur skon som tog mina fötter till fothimlen och efter en lång kamp, lyckades jag få ut den. Men ändå…Jag hör ända hit hem att skorna står kvar på Gränby Centrum och ropar efter mina fötter och mina fötter sitter här och gråter över att få ha varit i himlen, sedan blivit nedtagna på jorden igen och vilka skor jag än stoppar ner mina kära fötter i, så sparkar de nu genast av dem igen…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

15 svar på ”Måste haaaaa…!!

 1. Paula (mrs Riskibissniss, Butterbullan undercover): Jaaa, men har du stoppat in fossingarna i dem? Aaaah… (Inga mer trötta, svullna, onda fötter efter jobbet…! Promise!)

 2. Dom är så hemskt fula och gräsliga, men så väldigt sköna att bära. Jag har ett par kopior. Som jag vägrar använda offentligt, men dom är bra när man ska ut och slänga sopor, eller gå till tvättstugan eller bara uti trädgården. *L*

  Kram på dig!!

 3. Ister: Var det en ”synvilla”? De kändes som om mina fossingar hamnade i paradiset…! Provade ecco och liknande också och även om de var snyggare, så var de inte hälften så sköna och de var ännu dyrare…! Kram!

  Mommoko: Ja, jag tänkte snarare på jobbet, ett par svarta, så kanske de inte är lika uppseendeväckande? Men de är verkligen ljuvliga att stoppa in fötterna i…! Kram!

 4. Visst är de inte världens vackraste kreation men jag har sett fulare. Köpte ett par när vi var nere i Thailand (priset; ynka 60 spänn) och de är såå underbart sköna att gå omkring i när man jobbar. Och vad jag har hört så är det inte farligt att använda bara för att man jobbar på sjukhus utan det är i kombination med nylonstrumpor som de utgör en fara. Tack för en trevlig o rolig blogg =)

 5. Jag tänkte köpa ett par men de är förbjudna på sjukhusen för de alstrar elektrisitet och detta stör våra maskiner.
  Men man kanske ska tänka om o ha ett par hemma???
  Tja så jäkla fula är de inte…inte jämfört med va ja har sett andra gå runt med…

  KRAM, nu får vi se om det funkar

 6. Ann-Sofie: Ja, det är ju precis det jag tänker, att det ska vara till jobbet, dessutom så jobbar jag inte på sjukhus, så jag ser ingen fara med det. Jag har arbetskamrater som har likadana. Nåja, vi får se, de kostar ju några kronor, men jag tror den där känslan jag upplevde när jag provade dem, måste jag göra till en vana. Jag är trött på att ha så ont i fötterna efter ett arbetspass att jag knappt kan gå när jag väl kommer hem. Kram!

 7. Soulsister: Ja, det har du rätt i. Det finns fulare. Ecco var ju inte så himla mycket snyggare, men dessa är mer än dubbelt så sköna. (Som sagt: jag jobbar inte på sjukhus;-)) Kram!

 8. Vilket märkligt sammanträffande!!

  Tänk att jag också lyckats motstå dessa fula, orginella och alldeles elldeles underbara dojor så länge….

  Men idag bestämde jag mig…ett par röda blir det och därmed basta!! Trötta mammafötter behöver få skämmas bort ibland.

  Kom ner till Kalmar så shoppar vi dom tillsammans och sen går vi och äter nåt gottoch klunkar Coca Cola i massor, bara du och jag och våra fossingar!!

  Kramar

  KalmarLinda

  Ps. Vet inte hur det är här i Sverige, men hubbyn meddelar att i England finns det massa bling bling att trycka i hålen på dojsen om man så önskar! Så är vi ännu mer trendiga!!

 9. Linda Bunn: *S* Ditt förslag är riktigt lockande, synd bara det är så långt till Kalmar! Jo, hubbyn har rätt, de finns här också! Kanske vi kan ”hotta upp” våra dojjer?!! Kram!

 10. Pingback: Skor för allas plånbok! » Tonårsmorsa

 11. Pingback: I Fothimlen! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] härom dagen om att jag behöver nya arbetsskor. Idag blev det ett par skor som jag ABSOLUT INTE kan ha på mitt […]

 2. […] blev till slut ett par! Svarta, osexiga, fula, men så underbart sköna. Mina fötter har gått omkring i fothimlen halva […]