Jag är före skvallerpressen!

img_45abb9f593ec2.gifDet här är ju lite jobbigt nu. Jag vill vara först med att berätta två nyheter i samma ämne. Men jag kan inte, för skvallerpressen har inte fått nosarna på detta ännu… Men JAG vet alltså…! Hehe… Dessutom har jag förstahandsinformation av de två kvinnorna själva! Jag känner alltså två olika kvinnor som väntar barn och den här informationen har alltså INTE läckt till skvallerblaskorna ännu.

Den ena har uttryckligen bett mig vara tyst och den andra har inte sagt det, men jag tror inte hon skulle uppskatta att jag läckte det hela. Så nu gör jag en kompromiss. Jag har berättat att de två väntar barn och när skvallerpressen avslöjar det hela, så ska jag blogga igen och då kan jag säga: VAD VAR DET JAG SA?!!

Tills dess: GRATTIS till er båda!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Jag är före skvallerpressen!

  1. Det är ju skönt för dem att veta att du kan hålla tyst om saker ÄVEN fast du känner kändisar och du mycket väl skulle kunna tjäna en slant på att läcka nyheter och även foton.

    Nu gissade jag ju rätt på vilka det var, fast jag tror du känner mig tillräckligt väl för att veta att jag aldrig skulle sprida något vidare 🙂

  2. BozaNova : Fick precis veta att en av nyheterna redan är ute…hrmpf… det var bara jag som missat det! Men, men jag ska skriva om det… Fast den andra nyheten är fortfarande hemlig…! 😉 Kram!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Jag var före skvalllerpressarna igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] mig var det ingen nyhet. Att Bathina och Aje väntar sitt tredje gemensamma barn. Precis som en av de tidigare gångerna de väntade barn, så lyckades jag hålla tyst, även om det tar mig lite emot att inte avslöja en trevlig, positiv nyhet. Ã… andra sidan skulle […]