Linne´firas i Uppsala.

Idag firar vi Linne´s födelsedag här i Uppsala och det har verkligen märkts. Hela stan har stått i blomsterprakt och poliser har setts över hela stan. I parader, i eskorter… Blommor, barngrupper och poliser, det är är vad som varit mest uppseendeväckande! För Mabou´s del har polismotorcyklarna och polisbilarna varit mest anmärkningsvärt. Japan´s kejsare och Kejsarinna har visst varit på besök idag, precis som vår Kronprinsessa. Inte för att jag sett skymten av dem, å andra sidan tror jag inte de såg symten av mig heller, så det står 0-0 till oss alla. 

linneehrensvard1740sned278pxl.jpgFast jag måste säga att han ser ovanligt fräsch och oförstörd ut, för att ha uppnått den respektfulla åldern av 300 år. Blir det inte värre rynkor än så, så kanske man ska satsa på att bli 300 år? 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.