Förortsungar.

Okej, nu är det snart dags. Ungarna ska kolla film och jag är inte sen att hänga på, särskilt när det vankas gottis till!  

För övrigt har det varit en stressig helg, så nu ska jag bara chayla med ungarna…

Igår var vi utslängda hemifrån (igen), eftersom Jai skulle ha tjejmiddag. Firade min ena brorsas födelsedag på en restaurang med toppen mat   och riktigt bra service.  

Idag har vi firat min dotter Jai ´s födelsedag med släkten, sedan var hon ju inte sen med att vilja spendera lite födelsedagspengar, så det var bara att hänga på…

Nåja, nu väntar alltså Förortsungar.  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Förortsungar.

  1. Mrs Mulatt: Den var jättefin. Så långt jag nu såg… Hmmm… råkade somna (och det var inte filmens fel, eftersom jag sällan klarar en hel film, innan jag somnar…= ska försöka se klart den idag! 😉 Kram!

  2. Vicke: Ja, jag har förstått att det är just de länkar jag lägger in i bloggarna på AB som är problemet, så därför har jag slutat länka från inläggen där, jag hänvisar i stället. Det är säkert en bugg nånstans, eller något annat som jag ändå inte begriper mig på…! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.