I Fothimlen!

maj-2007-036.jpg

Det blev till slut ett par! Svarta, osexiga, fula, men så underbart sköna. Mina fötter har gått omkring i fothimlen halva dagen och i ärlighetens namn så kunde jag inte ta dom av mig, när jag cyklade från jobbet… Lägg märke till att jag trots allt försökt piffa upp dem något. Jo, det blev originalet. Jag har nu satsat rätt mycket pengar på att hitta ett par sköna arbetsskor, så nu ville jag inte chansa. Om kopiorna är lika bra, har jag ingen aning om… Men jag vet att dessa är TOPPEN!!

Jag vet också att jag blev väldigt glad över att få rabatt på dem. Jag vet också att jag struntar fullständigt i hur osexiga de är! (För jag använder inte heller mina ”sexiga” skor när jag eventuellt skulle vilja lägga den sidan till…! D.v.s. i sängen *S*)  

Nåja, jag är så glad att mina fötter fått sväva omkring i fothimlen sedan lunch, så jag måste säga att jag unnar alla människor och deras fötter ett par Crocks!!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

13 svar på ”I Fothimlen!

 1. Pingback: Klacke-skor. » Tonårsmorsa

 2. Ã…ååhh….

  Du hann före mig…va fubbigt!!

  Man får gratulera till väl spenderade pengar! Bling-bling har du också!

  Jag blir så avis!! ( men dom har du och dina mammafossingar förtjänat! )

  Grattiskramar

  KalmarLinda & The Brat Pack

 3. ohhhh jag är också en sucker för sköna kläder och skor. förr nån vecka sen köpte jag en AC/DC (vet knappt ens hur det stavas…) och då sa min kusin att jag blir tvungen att börja lyssna på dem (inte riktigt min musiksmak ) men jag sa att jag köpte den bara för att den var såååååå skön inte för jag gillar bandet…hon tycke av ngn konstig anledning inte det var en bra ursäkt….summan av kardemumman njut av dina skor för sköna skor växer inte på träd….kram sarah mend fötterna fulla av skoskav

 4. Jag har ett par, eller rättare sagt två par, ”kopior” som inköptes i Thailand och dom är underbart sköna. Fula men sköna 😀

 5. sarah: *S* Tack för din roliga kommentar! Javisst är det underbart med ett par riktigt bekväma skor?!! Kram!

  Eva: Ja, flera av mina kollegor har Thailand-kopiorna och de är helt nöjda också! Som sagt; fula med sköna! Kram!

 6. Jepp, mina är kopior och knallrosa men kärleken är den samma. Hade också satsat på ett par original om det vore mina arbetsskor. Men nu går jag till postlådan och tvättar bilen i mina.

  Karolina

  som är gift i Götet

 7. Pingback: Trötta fötter och Het dans!

 8. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 9. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ni… när man som barn fick nya, fina skor som man inte kunde ta ögonen ifrån, för att man tyckte de var så fina?! Hur man gick omkring […]

 2. […] timmar i mina högklackade stövletter. Det är helt otroligt vad jag skämt bort fötterna med mina Crocs (Klickbar länk). Hur ska man någonsin kunna ha ett par snygga högklackade på sig igen, efter […]

 3. […] I Maj blev jag jagad av en massa spöken, dessutom hade vi en helt hysteriskt rolig och jobbig dag på IKEA, som jag sent ska glömma! Jag köpte också ett par skor som gjorde mig helt salig av lycka och fick mig att tro att mina fötter hamnat i fothimlen! […]

 4. […] I Maj blev jag jagad av en massa spöken, dessutom hade vi en helt hysteriskt rolig och jobbig dag på IKEA, som jag sent ska glömma! Jag köpte också ett par skor som gjorde mig helt salig av lycka och fick mig att tro att mina fötter hamnat i fothimlen! […]