Klacke-skor.

jai-softar-i-graset-3.jpg

Minns ni… när man som barn fick nya, fina skor som man inte kunde ta ögonen ifrån, för att man tyckte de var så fina?! Hur man gick omkring och krockade med andra människor för att man bara kunde titta ner på sina fötter?! Japp, that ´s me right now… Det lustiga är att det är jag, trots att de inte ens är snygga… fast man vänjer sig kanske?

Jag minns när min nu 16-åriga dotter Jai var 2 ½ år och hade fått ett par nya skor i julklapp. De var svarta med en liten klack, framför allt så lät det *klack-klack* när hon travade fram över golven. Därför fick de naturligtvis heta ”klacke-skor”. Första natten vägrade hon helt att ta av sig dem. Hon gick gärna på parketten i vardagsrummet fram och åter så det lät *klack-klack* mest hela tiden. Andra natten tvingade jag henne att ta av sig skorna när hon skulle sova och hon grät sig till sömns…

Ja, ungefär så känner jag mig nu, med mina nya skor. Jag VÄGRAR ta av mig dom i natt!! Det är ju det som är det positiva med att vara vuxen, ingen kan liksom tvinga mig att ta av mig dem…!

Nu börjar jag undra varför så många av mina senaste inlägg handlat om skor, men så kommer jag på att det finns få saker som gör en kvinna (läs MIG) så lycklig som välvårdade (läs långa, nymålade med bling-bling) naglar, snygga (eller bekväma) skor och väskor…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Klacke-skor.

 1. Jag hade också klacke-skor när jag var liten, svarta lackskor för att vara exakt!
  Har måååånga foton på mig i dessa i div poser. Suck…sill love those heels!

  KRAM

 2. Men Brudar…

  Kommer ni ihåg dom där svarta Kina-skorna?

  Med rem över foten gjorda i sammetsliknande tyg…. dom älskade jag!

  Då var jag 10 år och tyckte jag var den finaste och coolaste tjejen i Kalmar…

  ( även om typ en miljon av mina kompisar hade exakt likadana! )

  Tjingeling!

  KalmarLinda

 3. HEHE,,,,, hemskt va många ggr du ville skriva till mig!!!!
  Bidde Jätte glad!
  Klack skor,,, höga,,jobbigt,,låga Perfekt!
  Ska lakenen så du inte river hål idem*fniss*
  Kram på dig hjärtat!!!!
  Nallemamma

 4. Hej
  Visst hade föräldrarna jobbigt när man fick nya älsklingskor, fast i mitt fall var det stövlar som var så gott som vita/cremefärgade…. pyjamas och stövlar har mamma fotat mig i på kvällen. Då hade jag accepterat och ta av stövlarna när jag bytte från dagbrallor till nattbrallor, sen skulle dom på igen *S*

  Som Linda skrev om dom där kinaskorna, så lycklig jag var när jag fick dom *S*

  Kramis

 5. Linda Bunn: Jaaaa! Och varför blir de inte lika poppis igen? SÃ… mina barn vill ha de söta och väldigt BILLIGA skorna?!! Men gud så söta fötterna såg ut! Kram och tack för gamla minnen!

  Nallemamma: Va? Kom det ens med? Hela sidan häöngde sig när jag var därinne, så till slut stängde jag ner hela sidan, trodde inte det bidde någon kommentar alls…! Haha… Ja, jag minns varför jag lämnade Spaces…! 😉 Kram!

  Lisa: Ja, de drä kinaskorna blev en nostalgitrippoch apropå pyjamasbyxor, minns ni när det var modernt at gå omkring i pyjamasbyxor på dagtid, ute? :-0 Otroligt!! Kram!

 6. Är galen i skor! (och handväskor och skivor)
  Det är något speciellt allt. Såg dina fina Foppa o faktiskt
  tror jag visst att de även kan vara sexiga till rätt dress.
  (seriös nu)
  Jo läser ju din sida för att den gör mig glad.
  Ã…h det är inte mkt glada nyheter/händelser så numera när man tänker efter.
  Du är som en liten sol *nickar*

 7. menuette: Tack för en härlig och uppiggande kommentar!! Sexigt med Foppa? Hmmm… jag undrar vilken som är den rätta dressen. Ã… andra sidan är de inte mindre sexiga än träskor i alla fall…! Haha… Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.