…mycket ungdomlig och superpigg 36-åring!

bild-069-2.jpg

Ja, det är typ så pass trött som jag känner mig nu…! Fast de få gånger jag verkligen har möjlighet att sova bort en hel dag, nu för tiden, så lyckas jag med det… fram till max klockan … 08.00 Fatta!! Ã…tta på morgonen … Det är ju inte ens en normal sovmorgon!!

Visserligen är det ganska skönt att vakna tidigt på morgonen. Man får mera gjort, man slipper sova bort en värdefull dag… men ibland kan jag verkligen sakna det där med att få ligga och dra sig i sängen en hel dag…!  

OH, NOOO! NUUU kom jag på…! Tänk om det är vääärsta ålderstecknet, liksom…! Det vet man ju att ”gamlingar” får mindre och mindre sömnbehov, liksom… Man minns ju själv när man sov över hos farmor och farfar, sen skulle man upp och kissa och de satt typ vakna och drack kaffe MITT I NATTEN!!

Det är just det där ”mitt i natten” som jag nu för tiden kallar ”morgonen” och när mina egna barn vaknar för att gå och kissa så säger de: ”Va? Är du vaken nuuu? Mitt i natten, liksom?!”   Inte för att JAG bryr mig om åldern… Eller hur gammal jag är…

Börjar nu fundera på de där gråa hårstråna (klickbar länk) jag hittade förut… Som jag försökt övertyga mig själv om att det var en övergångsfas… Men tänk om faserna är här för att stanna?!! Och tänk om det bara kommer nya och nya faser? Och tänk om jag bara vaknar en morgon (typ nästa vecka) och inser att jag behöver rullator, måste skaffa lösgaddar och kisspåse??  

Nej, nu ska jag inte gå händelserna i förväg. Jag ska ta det lilla lugna. Jag håller absolut INTE på att bli gammal, det är bara det att… att… jag har tröttnat på att sova…! Jag är ung, äventyrslysten och måste hinna se världen… Otålig som en… 25 36-årig kvinna!

…och länge leve alla ungdomliga och pigga 36-åringar!! 😉

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”…mycket ungdomlig och superpigg 36-åring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.