Jag ska komma igen…

jag-och-syster.bmp

Även om vissa här hemma tycker att jag är väldigt pinsam och onormal, så finns det andra som verkligen vill att jag ska hänga med på grejer. Vi är bjudna på flera studentmottagningar i år. Jag jobbar på de flesta, så jag har tackat nej, men idag slutar jag ganska tidigt och är sedan ledig resten av helgen.

Binta började ringa redan igår, erbjöd sig dessutom att hämta Mabou från dagis idag och sedan möta upp vid mitt jobb, för att jag ska hinna… Hon tjatar ofta på att jag ska hänga med och ”komma igen”.

Jag hade tänkt ”hoppa över” p.g.a. trötthet, men nu är mina ursäkter slut, dessutom är det länge sedan jag träffade min väninna (vars dotter tar studenten och vars andra dotter är Binta ´s kompis), så nu tror jag faktiskt att jag ”hänger på” och ”kommer igen” ikväll…

Hoppas att jag också kommer att ha massa studentmottagningar de närmsta åren. (Vågar inte ta ut något i förskott för tillfället!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Jag ska komma igen…

  1. Hoppas ni får en kanoonkväll och klart du skall ”komma igen”. Det tjatade min dotter också om men hon sa även ”skaffa dig ett liv” fast i andra sammanhang. I dag är dottern 27 och det är roligt.

    Pinsamma och onormala föräldrar tror jag generellt sätt har en lite härligare relation till sina barn. (I am only slightly bias)

    Ha en bra kväll, själv skall jag promenera runt i stora staden bland de unga.

  2. Melinda: Ja, vi hade det trevligt! Fast vi stannade inte så länge! Men det var kul så länge det varade…! 😉 Kram!

    Carina: Ja, att man är pinsam är nog inte samma sak som att de inte bryr sig om oss morsor…! Kram! 🙂

  3. Pingback: Skjut inte min pedofil!! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] fortsätter detta att påverka oss som blivit utsatta. I Fredags var jag och min familj bjudna på en studentmottagning. Vi hade det väldigt trevligt där, tills min “baneman” dök upp med sin familj, på […]