Glömde mitt eget Bloggjubileum!!

glad-jag.jpg

Gaaaah!! Jag glömde mitt eget jubileum!! Helt otroligt!! Igår var det två år sedan jag började blogga. 2005-06-08. (Klickbar länk till de allra första bloggarna)

Japp, så är det! Jag har för mig att bilden ovan var min första visningsbild.

Så nu vill jag i alla fall fira, även om det råkar vara en dag i efterskott!!

I den här nya bloggen som jag precis påbörjat, har jag faktiskt lagt upp alla mina gamla bloggar, så det är bara att börja traska igenom arkivet (haha). I spalten till höger under ”Egna favoritinlägg” kan ni hitta gamla utvalda ”godingar” jag skrivit under dessa två år.

Till vänster finns det också en toppen sökfunktion, om det är någon särskild gammal blogg man vill damma av. Det räcker med att skriva något/några av de ord man minns från bloggen.

How ever: Bloggning rockar fett och det gör ni som läser också och ännu mer ni som kommenterar!! Önskar alla en toppen helg och en härlig sommar!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Glömde mitt eget Bloggjubileum!!

 1. Stort Grattis!

  Lade upp en länk till dig på min blogg.
  Misstycker du så tar jag givetvis bort
  den ögona böj.
  Sen kan jag inte lova att den ligger där för ”evigt”, städar ibland
  och ändrar.
  KRAM!!

 2. Lars: Ja lite så känns det i bloggvärlden. De flesta kommer för en stund. Själv planerar jag stanna så länge bloggen får mig att må bra…! Kram!;-)

  menuette: Länka gärna till mig när du vill. (Och hur länge du vill!!) Läste precis i din blogg, och dina sista inlägg berörde mig verkligen! Tack!! Kram! 😀

 3. Grattis vännen! Du är inte bara en av mina favoriter, du ligger ju me på alla topplistor som finns! Så ditt sätt att blogga har berört många!

  KRAM och tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.