Pojkvännen är presenterad och hans mamma läser min blogg!

jai-och-fatou-2.bmp

Apropå den opresenterade pojkvännen, han har nu varit här och artigt presenterat sig. Fick höra ett ”rykte” om att han, stackarn, blivit i det närmsta ihjälskrämd för ett tag sedan här hemma. Jag var inte hemma själv, men min äldsta dotter och hennes pojkvän hade kommit hem hit och sagt att jag var utanför. Den stackars pojkvännen hade nästan flugit ut genom balkongdörren och det hade dröjt en lååång stund innan han kom in igen…

Så jag tänkte att jag skulle ta det lite lugnt med honom, för att inte skrämma iväg honom helt. Jai sa: ”Nå, mamma, är du nöjd nu, när du fått hälsa?” Jag svarade: ”Nej, jag vet ju fortfarande inte vilken skostorlek han har, vad hans föräldrar jobbar med etc.” I stället för att se förskräckt ut över sin ”pinsamma mamma” börjar Jai skratta.

Nåja, jag var faktiskt nöjd över att han kommit och hälsat, den ståtliga unga mannen, som jag hoppas inte glömmer att min lilla tjej alltid kommer att vara ”Mama ´s girl”, mest av allt…, så jag gick in, men då kom Jai efter mig och sa: ”Vad kul att du sa det där med vad hans föräldrar jobbar med, för vi kom just från honom och det var just vad hans mamma frågade mig…!”

Så, ni ser, jag är inte den enda pinsamma mamman i världen i alla fall.

På tal om pojkvännens mamma: fick just veta att hon visst läser min blogg: so, just remind me to be nice! 😀

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Pojkvännen är presenterad och hans mamma läser min blogg!

  1. Hej vännen, fick ditt mail idag :).

    Duuu, jag minns att man var litet ”nervig” i den där åldern när det kom till flickvännens föräldrar. Du är väl snäll nu *s*?

  2. Soulsister: Lite roligt och ganska läskigt…! 😉

    Pillpopper: Lovar att… försöka i alla fall. Men de är ju så lättgenerade i den där åldern, så det är ju liiite svårt att inte trampa på någon öm tå…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.