Vad tragiskt!!

flowers_48.gifFör 15-20 år sedan var jag nöjd om jag slapp städa en helg, om jag slapp göra en massa hemmasysslor. En riktigt toppen helg innebar en massa röj och trevligheter omgiven med MÃ…NGA människor. Det var just det att MÄNGDEN var så viktig för mig då. Inte kvaliteten, utan kvantiteten, skulle man lite krasst kunna säga.

Idag är jag så glad och nöjd över den gångna helgen. Inte nog med att jag hunnit hitta på roliga saker med Mabou (de äldre barnen är inte fullt så ivriga att få spendera tid med mig), vi har också hunnit rengöra akvariumet, städa, tvätta och idag även plantera om alla mina blommor.

Fatta vad tragiskt det känns att säga det; ”jag är så nöjd över att ha hunnit plantera blommor i helgen”. Ã… ändå inte… eftersom jag är nöjd och glad, så kan jag ju inte påstå att det är tragiskt! Men ändå… ”Jag är nöjd över att ha planterat om blommorna i helgen…”

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Vad tragiskt!!

 1. Hej! Jag är ny läsare här och har läst igenom en massa av dina inlägg, flera år senare. Jag såg nyss att du hade läst Liza Marklunds bok asyl och att du gillade den. Har du läst den senaste? Mias hemlighet? Avslutningen på hela historian.. Ruskigt bra den med. Läste även att du hade haft ångest över att du inte får kommentarer, så jag tänkte att man behöver ju inte tänka så mkt på vad man skriver, för du blir glad när du får kommentarer. Skönt, annars kan man känna en press att man måste skriva nåt viktigt. Hur gamla är dina barn? Har inte fått grepp om det bara. Jag själv är 22 så jag känner igen mig lite i din äldsta dotter, hon lär väl vara där nånstans? Mvh Kicki

 2. Kicki: Vad roligt att du är en ny läsare, börjar med att önska dig varmt välkommen! Det glädjer mig också att du harvat igenom en hel del inlägg bakåt i tiden! Det där med kommentarer är lite roligt att du funnit ett gammalt inlägg om, för jag tror t.o.m. att jag vet vilket du menar, trots att det var nästan 1 ½ år sedan jag skrev det. Börjar nämligen uppleva samma sak nu. Sedan jag flyttade fårn Aftonbladet så tror jag inte antalet läsare sjunkit, däremot så har antalet kommentarer sjunkit ordentligt. Klart jag itne skriver enbart för kommentarernas skull, en det är alltid peppande för mig att få en respons på det jag skriver. Hoppas du stannar och fortsätter följa min blogg och även skriver en och annan kommentar ibland när du känner för det! Kram!

  Madonnan: Ja, jag tror det där med sidan hade att göra med den länk på AB jag tidigare la ut, därför gör jag inte det längre, utan lämnar bara länknamnet! Hoppas det håller i sig! Kram!

 3. Tack för svaret! Men fick inte svar på några frågor..? Läst mias hemlighet? Hur gammal är din äldsta dotter? Btw så skrattade jag gott när hon skulle bli modell och du kallade henne för Tyra Banks. Hur gick det med modellandet..? Mvh Kicki

 4. Kicki: Förlåt, missade visst lite i farten. Jo, jag läste Mia ´s hemlighet ganska nyligen. Alltså, den är ju skriven på ett helt annat sätt än de tidigare böckerna, men jag gillade den mycket, även om språket var mindre utvecklat, men en historia får ofta lite mer känsla när personen själv skrivit, tycker jag! Jo, ”Jugge” och ”Nalle” har visst vart förbi här lite då och då och sökt fröken ”Banks”,(enligt grannarna) men hon har varit dålig att hålla kontakten, eftersom kändisskapet inte kom över en natt och kontot inte fylldes av sig själv…! 😉

  Mina barn är just nu:
  Mabou 5 år
  Isatou 14 i Augusti
  Jainaba 16
  Binta 18

  Fick jag med allt nu? Kram! 🙂

 5. Absolut! Den känns ju mer riktig när hon har skrivit den och inte återberättat för Liza, som då skrivit. Tack för en bra blogg! Keep it up!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.