Den blomstertid nu kommer…

syrener.jpg

Önskar mina egna barn och alla andra som har skolavslutning idag ett riktigt härligt sommarlov!!  

Till alla mammor och pappor som kommer att ”gå på knäna” med extra mycket ungdomar i hemmet, med extra mycket utgifter, med extra mycket städande, extra mycket tjafs om sovtider, utetider etc. säger jag:

Håll ut!! Det kommer en höst, till slut!!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Den blomstertid nu kommer…

  1. Fancy: Visst är den?!! Thank ´s to Alter Ego!! Jo, lite hoppas jag hinna njuta av sommaren också, även om det ser ut att mest bli jobb för min del. Självvalt, dock, mer eller mindre i alla fall! 😉

    Vicke: Ja, visst är det så, men jag hoppas så många som möjligt ska hinna njuta och må bra! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.