Vabba.

dsci0049.JPGBlev uppringd av dagis igår på jobbet; ”Du har en sjuk liten kille som väntar på dig med halsont och feber”, var huvudbudskapet.

Inte var han friskare idag, även om man gärna kan tro det, eftersom han är så otroligt livlig trots att han är sjuk och har feber. Inte nog med det, nu börjar min hals också att göra ont och näsan har börjat rinna… Men jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu, så jag tänker bara låtsas som jag är jättefrisk och hoppas att kroppen då glömmer bort att känna efter…!

*Håll tummarna* Förresten är det urtrist att VABba…! Så det så!

VAB= Vård Av Barn

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Vabba.

  1. hannahsthlm: Stackars er, det är inte så kul att vara sjuk och ännu tristare när man har ett litet sjukt barn också! Skönt att ni är på bättringsvägen i alla fall! Själv försöker jag ignorera mina symtom…! *S* Ha en fin helg! 🙂

  2. Pingback: De som VAB:ar at Samira

  3. Pingback: Febern stoppar inte honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] när jag läste en av mina favoritbloggar, började jag flumma runt hela VAB-begreppet. Vård av Barn. Som förälder blir det en himla massa […]

  2. […] är fruktansvärt trist att vabba (V.A.B. = Vård Av Barn). Särskilt som Mabou, även när han är febrig och dålig, ändå alltid är lika […]