Bloggare gör inga barn!

Nehej, gott folk, här vid bloggen blir det inga barn gjorda. Ã… andra sidan hade jag inte tänkt göra några barn någon annanstans heller (inte i dag i alla fall), dessutom så tycker jag att jag redan dragit mitt lilla strå till stacken, med fyra barn.

Fast när jag tänker efter så är det mycket som inte blir gjort vid bloggen. Inte nog med att det inte blir några barn gjorda, det blir inte så mycket annat gjort heller. Städningen, tvättningen, diskningen, matlagningen etc. Inget av detta blir faktiskt gjort vid bloggen.

Den är toppen att ha som fritidssyssla, men farligt, farligt att bli kvar vid, eftersom alla som bloggar har fantastiskt mycket trevligt, nyttigt, roligt, sorgligt, intressant att berätta om.

Nåja, förr eller senare måste man lägga på rumpan och göra lite nytta.

Så det tänker jag göra nu!!

(Däremot finns det ju inget som säger att man inte kan slinka förbi datorn i bland, mitt i all städ-och-tråk-göra och slänga in en blogg eller två…!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Bloggare gör inga barn!

  1. Pingback: Gäster som vill överraska…! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] ju i bloggen HÄR idag om hur jag skulle sätta igång med städ, tvätt, matlagning, disk etc. Sagt och gjort. Ofta […]