Dumpad!!

Okej, jag skrev ju i morse om hur jag skulle njuta av helgen med mellandottern. Tyvärr är jag nog ganska dumpad, om man säger så…! Allt annat verkar faktiskt mer intressant än att spendera midsommar med morsan…! Jag fattar inte VAD i hela världen som kan dra mer under en Midsommarhelg, än att umgås med mamsen?!!

Kan bara inte fatta…;-)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dumpad!!

  1. Pingback: Midsommarfirande… eller inte… » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] skulle jobba över Midsommar. Sedan visade det sig att jag inte skulle göra det, men då skulle alla barnen åka bort över helgen. Nu visar det sig att alla blir hemma (förutom lilla Mabou som redan åkt […]