Läbbiga samtalsämnen! (Kvinnor)

Inkontinens är något man inte talar om. Särskilt inte yngre flickor/kvinnor. För i deras värld så existerar det inte ens…! Inkontinens är en sådan där sak som aldrig kommer att drabba några unga tjejer, ens när de blir äldre, även om de får typ tio barn…

Det är just det där som är så underbart med unga tjejer. De kommer aldrig få några komplikationer eller några ålderstecken etc. Inkontinens kan de aldrig få, eftersom de har hört talas som knipövningar!! Knipövningar tänker de börja med… Så småningom. För vem vill bli inkontinent? Att man KAN bli inkontinent i alla fall, trots knipövningar, finns naturligtvis inte heller i deras värld. Precis som gråa hår och en massa rynkiga rynkor inte finns i deras värld.  

När jag var ung hade jag en väninna som började arbeta inom vården. Då berättade hon om både inkontinens och framfall. Bara TANKEN på dessa två fick mig att knipa så enormt hårt och mycket, att det är ett rent under att jag blev gravid… fyra gånger. Inte för att det skulle kunna hända mig. Någonsin. Hur-gammal-jag-än-kommer-att-bli. Det där hemska är ju bara sånt som händer andra.

Att man kan drabbas av något av ovanstående för att man skaffat flera barn, hade jag faktiskt ingen aning om.

Nej, det är klart det inte händer alla. Jag är inte i närheten av något framfall (*håller tummarna hååårt*) Jag kan kontrollera min urin. I alla fall om jag kniper rejält (typ snurrar benen minst fem varv om varandra!) när jag får en skratt-eller host-attack!  

Nej, visst är det enkelt att vara ung kvinna. Man kommer alltid att vara vacker som en prinsessa. Kroppen kommer alltid att vara hård och fast och utan ”häng”. De otrevliga samtalsämnena kan man lämna till ”pensionärerna”… (Typ 30-åringar i tonårstjejers enkla värld!!)

Önskar er ett härligt liv, alla kvinnor och flickor, men glöm inte; kniiip!!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.