Wanna party?

bild-003-2.jpg

Hoppsan! Det ser visst ut som jag blir i stort sett barnfri till helgen (helt oplanerat) Mabou åker med morfar till Värmland redan idag (gissa om han är stormförtjust?!!) Isatou åker till Stockholm, till sin farmor och Jai och jag verkar bli solo… Är det några restauranger öppna på Fredag kväll? Eller är det kört?

Wanna party?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Wanna party?

 1. Tonårsmorsan, jag pussar på alla älgkalvar flera gånger om dan….avis???? Blir du barnfri…..ojdå…ocj jag som är ledig i helgen…har jobbat 14 dar i streck nu…kanske skulle ta mej en tur neröver….kram

 2. Hallå!!

  MORFAR GLÖMDE tre busungar ifrån Kalmar som också vill åka till Värmland….

  eller nåja, deras mamma vill att dom ska åka till Värmland!!

  Midsommar party! I`m in !!

  Kramar

  KalmarLinda

 3. Pingback: Dumpad!! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] jag skrev ju i morse om hur jag skulle njuta av helgen med mellandottern. Tyvärr är jag nog ganska dumpad, om man […]