Har mött min överman!

Igår mötte jag min överman. Eller kvinna. Min överkvinna. Jag arbetade tillsammans med en kvinna som faktiskt (!!) talade mer än mig! Nej, jag skojar inte. Hon pratade mycket mer än mig!

Hon är absolut trevlig och jag har inget ont att säga om henne, men hon pratade mer än mig och det gör ju att jag blir både förvånad och lite smått chockad, för jag trodde faktiskt inte det var möjligt att det finns kvinnor som actually talar MER än mig!! Men det gör det!  

Säga vad man vill om henne, men prata det kan hon. Och det tror jag faktiskt ingen någonsin kommer att kunna ta det ifrån henne!!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.