Midsommarfirande… eller inte…

Först trodde jag att jag skulle jobba över Midsommar. Sedan visade det sig att jag inte skulle göra det, men då skulle alla barnen åka bort över helgen. Nu visar det sig att alla blir hemma (förutom lilla Mabou som redan åkt med morfar till Värmland då). Så nu har jag ingen Midsommarmat och inget Midsommarplanerande. Så jag föreslog flickorna att vi ska cykla ut HIT för att fira en riktigt traditionell Midsommar. Men nehej, det var ju skittrist, tydligen.  

Jag ger mig sjutton på att jag skulle få mer gehör om jag sa att vi skulle åka ner på stan och gå på Mc Donalds   idag i stället. Hur trista kan tonåringar bli?

Önskar alla en trevlig Midsommar i alla fall!!  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Midsommarfirande… eller inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.