Starlet och jag…

skanna0001-2.jpg

Att vara tonåring var inte alls kul. Jag är glad att jag tog mig igenom den där hemska, vidriga tiden med livet i behåll! (Bokstavligt talat!!) Men sköna, varma, lata sommardagar finns det faktiskt en sak jag saknar. Eller inte bara varma sommardagar, även regniga och våta sommardagar. När man kunde dra sig undan familjen och ligga och drömma sig in i en annan värld. Nämligen Starlet ´s värld. En ren fantasivärld, visserligen. I Starlet fanns ingen ondska. Bara små äventyr, men framför allt fanns där en massa hjärtan, kärlek, djupa kyssar och Starlettrollet.

Just nu skulle jag vilja krypa ner i sängen och läsa en Starlet. Inte de nya, stora tidningarna, utan en sådan där gammal Starlet, i pocketformat. Glömma arbete, väckarklockor, disk, galna tonåringar, städning och räkningar på hög…!

Ge mig bara en gammal Starlet!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Starlet och jag…

  1. Hej
    Jag har faktiskt sparat ”några” starlet i just pocketform sen den tiden.
    Närmare bestämt har jag nog 2 Tempo kassar 🙂 Jag hittade dom nu när vi flyttade och tänkte spara dom för dottern kanske skulle vilja läsa dom, Men nädå hon vill inte läsa varken pocket eller tidningen starlet…. Hon läser andra tjejtidningar som finns nu (visserligen inte ofta, bara ibland) Mest läser hon böcker.

  2. Lisa: Vad härligt att ha dem sparade. Men att din dotter läser böcker mer än kärleksblaskor, tyder ju på att hon är bra mycket smartare än vi var i den åldern…! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.