Lille Byggare Bob har varit hos grannen!

När jag kommer hem från Gränby Centrum meddelar flickorna mig att grannen har varit här och sagt till att Mabou är misstänkt för att ha målat på grannens nybyggda jättefina staket. Med knallblå, vattenfast färg. Grannen har sagt att det vore kul att få måla sitt eget staket. Med den färg han valt. Hehe… Jag går över till grannen och förklarar ursäktande att jag inte har en aning om vart färgen kommer ifrån, eller när han kan ha gjort det, men att jag naturligtvis ska försöka sandpappra bort det…

Jag ber om ursäkt förstås. Grannen och jag går över til min gård och vi konstaterar att även husväggen hos mig har samma blåa färg. Grannen säger: ”Ja, inte för att jag vet säkert, men nog ser det ut som lille Byggare Bob har varit i farten, allt…”

Jag säger bara; hehe…

(Så nu vet jag vad jag ska göra på min barnfria kommande helg i alla fall, om någon var orolig över att jag skulle få slappa, menar jag…!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Lille Byggare Bob har varit hos grannen!

 1. Pingback: Kan Byggare Bob hålla penseln i styr nu? | Tonårsmorsa

 2. För många år sedan var vi hos ett par bekanta i deras stora villa. Plötsligt kommer deras barn (4-5 år gamla, kanske) ut i trädgården där vi satt, med målarfärg på både händer, i ansiktet och det mesta av kläderna. De ropade glatt ”Pappa, pappa, vi har målat!”.

  De hade målat om fasaden tidigare på dagen, men inte satt på locken på färgburkarna ordentligt efteråt. Det tog lång tid innan de hade hunnit byta ut allting som var förstört, och måla över det som gick. Pappan har fortfarande en skada i handen när han i ren ilska slog den i väggen när han såg vad som hade hänt.

  Familjen har hetat ”pappa vi har målat” ända sedan dess.

 3. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 4. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har jag i alla fall slipat grannens nybyggda staket! (Okej, med lite hjälp av Isatou då, om det ska vara så noga vem som gjort […]

 2. […] Juni lekte Mabou Byggare Bob – hos grannen! Isa försökte lista ut hur alla mammor utrustas med ett sjätte sinne. Tracy […]

 3. […] Juni lekte Mabou Byggare Bob – hos grannen! Isa försökte lista ut hur alla mammor utrustas med ett sjätte sinne. Tracy […]