Varför Jai är misstänkt!

Hårborsten ligger inte där jag sist la den, min laddare är borta, strykjärnet är borta, mitt nagellack är borta.

Finner nagellacket i Jai ´s sminkväska, strykjärnet i hennes rum. Hårborsten på hennes byrå. (Nagellacket hade hon inte ens RÖRT, strykjärnet hade hon inte använt på FLERA ÅR!!)

Nu är Jai skitförbannad för att hon är ”misstänkt” för att ha slarvat bort min laddare.

Jai: Varför får JAG alltid skulden?

Ja, Jai, varför?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Varför Jai är misstänkt!

 1. Underbart!Ett av livets stora mysterier! *L* Känns igen med råge kan jag säga! Vänta bara tills möblerna också försvinner mystiskt!Plötsligt en dag är det ena nattygsbordet puts väck,det hände mig *LOL*Kram till dig och de oskyldiga”
  Redtopp

 2. Camillas lockar: Japp, eller så investerar du i ett inbrottssäkert smink och pryl-skåp. Det kommer säkerligen att löna sig. Dessutom; du slipper få ett utbrott vaje morgon när du är stressad till jobbet! 😉 Kram och lycka till!

  Soulsister: Jag säger som Mabou brukar säga; ”va ojättvist!” 😀

  Redtopp: *Asg* Just vårt ena nattygsbord (Isa ´s) försvann vid Binta ´s flytt…! 😀

 3. Pingback: Hon var faktiskt oskyldig!! | Tonårsmorsa

 4. Det är konstigt… När det händer olika saker här hemma
  så är det alltid olika barn som blir misstänkta,
  beroende på vad som har hänt. 😉

 5. Malde: Ja, det är samma sak hemma hos mig! Den här gången visade det sig visserligen att hon var oskyldig, men jag vet inte om det är hon eller jag som är mest förvånad över det…! 😉

 6. Pingback: Mysteriet med det försvunna cykellåset!

 7. Pingback: Tonårsmorsa » Kameran IGEN!!

 8. Pingback: Take it, or Leave it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] DEN HÄR (klickbar länk) gången var hon oskyldig!! Jag är inte sämre än att jag kan erkänna […]

 2. […] har retat mig på hårborstar tidigare här hemma. Eller kanske inte på hårborstarna i sig, utan snarare på att min hårborste aldrig verkar ligga där den ska när jag ska använda […]

 3. […] Om ni undrar varför det inte är så mycket bilder i mina inlägg längre, i alla fall inga nytagna bilder så handlar det helt och hållet om att min kamera har pajjat. IGEN!! Den här gången skyller jag INTE på Binta, däremot är Jainaba väldigt starkt misstänkt. Nej, jag har inga bevis, men väldigt starka indicier. Jainaba (17) är misstänkt av ungefär samma skäl som hon tidigare varit misstänkt för andra saker här hemma. […]

 4. […] Gambia med ALLA mina barn! Vad är det värsta du vet: Girighet, Rasism, Egoism, Orättvisor, när någon tar mina saker och inte lägger tillbaka dem och att frysa! Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka: Slösa vet jag inte, men det går […]