Avslöja hemligheten, snälla!

Hur kan jag ha Sveriges rörigaste hem, när jag tycker att jag städar och plockar jämt?!! Hur gör ”alla andra”? Har hela Sverige betalda städerskor? Städar ni i sömnen också? Hur får ni tiden att gå ihop? Eller städar era barn när ni säger till, i stället för som mina; när jag har tjatat i flera timmar/dagar?

Give me some of that little secret, please!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Avslöja hemligheten, snälla!

  1. så här ser det ut hos mig jag tjatar jag skriker och sen springer dom och städar. Men nu när vi har visning så tar jag högen med rena och smutsiga kläder och trycker in i deras garderober i högar och stänger dörren. japp välstädat but not…

  2. Hej! Jag flyttade nyss hemifrån (är snart 22 år) och det är först nu jag har fattat hur mycket det är att göra. Ändå bor jag och min sambo i en tvåa – utan barn!
    Jag önskar verkligen att hjälpte till mer hemma förut… men det ligger väl helt enkelt i tonåringens natur. Men man blir klokare och idag är jag väldigt tacksam mot mina föräldrar! Hälsningar Johanna

  3. anki/barbakvinna: Otroligt! Jag trodde verkligen att jag var ensam om detta…!

    Johanna: Ja, mina tonåringar förstår inte alls vad jag tjatar om, de stökar ju ALDRIG till!! Låter ju hoppfullt att de också kommer att inse en dag…! Kram! 🙂

    Alter Ego: Ja, jag hade missat ditt inlägg helt. Kanske vi lever i något slags symbios med varandra, eller nå ´t…! *S* Om det bara vore deras rum som ser ut som en krigszon, men det är ju hela bostaden!! :-S Kram!

  4. Ni kan vara lugna i den här tävlingen finns bara en vinnare/förlorare och det är jag jag har en så stor tvätthög så jag har döpt den och slängt ut tvättkorgen och införskaffat ett gammalt badkar att lägga den i… Golvet ska vi inte tala om men det där med att ta kort var en super ide den ska jag ta fasta på. Har redan försökt med städshema men med blandat resultat före månadspengen när jag hotar med indragning så funkar det skapligt annars inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.