Parfymstöld!!

bild022.jpg

Det här är de parfymer jag använt mig av det sista ett och ett halvt året (plus några till, som jag slängt flaskorna till). Den längst till vänster fick jag av min moster i somras, nummer två har jag själv köpt, den i mitten har jag fått av min pappa i julklapp, nummer fyra har jag betalat själv, även om det är en julklapp/present från mina barn och nummer fem har jag fått avAlter Ego i somras. De är alla helt tomma!!

Sammanlagt har jag själv använt mindre än hälften av dem. Nummer två, tre och fyra har jag använt ca: 3/4 av, den första och femte har jag använt ett par gånger var. (Märk väl hur stora just de flaskorna är!!)

Idag på min lunchrast köpte jag en ny parfym. Med tillhörande bodylotion.

bild025.jpg

Inte alls i samma prisklass som de ovan, men ändå en ny parfym. När jag kom hem från jobbet, kallade jag mina döttrar till stormöte i vardagsrummet. Jag radade upp alla mina f.d. parfymer. D.v.s. de som är tomma parfymflaskor. Jag förklarade hur landet ligger. Hur sluuut mina parfymer är, trots att jag inte använt dem särskilt mycket. Jag förklarade hur dyra de varit och hur länge de skulle ha räckt, om jag fått använda dem själva.

När jag predikat klart så tar jag upp min nya parfym och förklarar att den som ens vågar RÖRA korken på den, kommer jag att göra något väldigt drastiskt med. Döttrarna frågar om de i alla fall får lukta på den nu när jag är med. De luktar och säger: ”Uäääsh, vad äckligt!! Den där kan du behålla!!”

Eftersom jag själv gillar doften, vet jag inte om det där är en dålig manöver de använder för att jag ska TRO att de är helt ointresserade av min nya parfym, eller om jag äntligen funnit en parfym som jag själv gillar, men inte dom…?

Men tro mig, den här gången tar jag inga risker. Jag har nämligen en kodad beautibox, som de aldrig lyckats lista ut koden på och där kommer jag fr.o.m. nu att förvara min doftande dyrgrip. Så det så!!

(Ser fram emot ett långvarigt väldoftande nu…!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

16 svar på ”Parfymstöld!!

 1. Det där känner jag igen….Jag gav upp och min Päronskrutt och jag delar på allt smink nu för tiden….lite jobbigt när hon praktiskt taget ”bor” hos sin pojkvän

 2. Bevis på att antingen du har bra smak och dina döttrar apar efter, eller att dina döttrar ärvt dina goda smak och vet vad som är gångbart 🙂

  KRAM och tack för din superfina kommentar. Jag blev både glad och rörd!

 3. He he jag känner igen mig så jäkla väl i allt som du skiver på din blogg. Har 5 tjejer själv 4 tonåringar och en nästan tonåring 12år. I mitt hem är det aldrig nån som gjort nått heller jag har också skaffat mig en sminkväska med lås och mitt hem är aldrig städat inte ens 10 min efter att jag städat för förutom alla barnen så har jag dessutom 3 hundar 4 katter och 3 råttor som alla har lovat att hjälpa till att ta hand om…. Jag är gudskelov inte ensam med detta och min sambo är rena drömen han städar lagar mat och sliter med huset men annars så klockrent…

 4. hej jag känner väääl igen mig i dina döttrar hihi har alltid ”lånat” massa saker som parfym o smik av min mamma och gör det fortfarande men jag låter henne låna min smycken tillbaka snällta va hehe……kram sarah

 5. Desto äldre jag blir, desto mindre använder jag makeup elle parfymer.
  Men jag ångrar så i helvitta att jag inte köpte en parfym i Turkia för några år sedan.Doften sitter forfarande i näbben, dyr så in i bomben.Den ska visst finnas på en tysk abrikants sajt, men över 1000 svenska buck, gör att jag får minnas den….

 6. Det känner jag igen. Mitt puder och hårmousse brukar ta
  slut fort trots att jag använder dem så lite och när
  jag frågar tonårsdottern ser hon oskyldig ut…hmmmm..
  för oskyldig…

 7. Ahaa, det är denna blogg som gäller nu.
  Egen domän! Tjusigt, tjejen! 🙂

  Lite lukta-gott kan du väl bjuda kidsen på när du tvingar
  dem att städa vareviga torsdag? *Smile*

  Krääm!

 8. Ja, precis. Det känns som att MSN-bloggarna ligger i absolut
  yttersta cyberspace. Det tar lång tid att komma dit. 🙂
  Mer än lovligt sega är dom att ladda, tyvärr.

  Skönt att vara här. Du får nog vänja dig vid att jag häckar
  en hel del här i framtiden. Du får väl kicka ut mig om jag blir
  alltför ”stalkig”. *ASG* ;-P

 9. Imse Vimse: Bra tips. Kanske är det det som jag redan gjort? Eller? *Håller tummarna för att det inte är så illa*

  Symboliq: Oj, vilken storsint mamma du är! Blir det inte bara du som köper smink då? Ser framför mig hur jag förser både mig själv och mina tre tonårsdöttrar med smink och parfym och hårprodukter och blir ruinerad på köpet… 😀

  Soulsister: Roligt att jag kunde glädja dig, även om jag inget kunde göra för dig egentligen! Ja, det är klart de har bra smak om de gillar mina parfymer… 🙂

  Ivana: Ja, det där med parfymer är verkligen livsfarligt, man blir ju ruinerad direkt!! 😀

  Kei: Ja, den är toppen!! Och INLÃ…ST!! 😉

  Maria: *S* Låter som du har det ännu mer livat än mig…! Haha… Trodde knappt det var möjligt!! 😀

  sarah: Ja, ska sanningen fram så lånar jag också av mina döttrar ibland. Skillnaden är att när de använder mina parfymer till vardags, så använder jag de finaste några få gånger per år, samma sak om jag lånar något av dem…! Var snäll mot mamma! 😉

  Vb: Ja, det kan jag hålla med dig om. Visserligen använder jag smink när jag jobbar (för att inte se ut som ett spöke och skrämma slag på mina kollegor, haha) men det är bara mascara och ögonbrynspenna. Mer smink än så är väldigt sällsynt nu för tiden…! Kommentarsrutan har jag ingen aning om…? :-S

  Khaidja: *S* Ja, det är just den där oskyldiga uppsynen som gör en så misstänksam!! Haha…

  Robban: Oroa dig inte för stalking, du ser väl att du redan ligger bland mina favoriter?!! Om jag är skyldig kidsen lukta gott för att de städar det DOM har dragit fram, då skulle jag vilja veta vad de är skyldiga mig, för att jag städar som en galning även efter dem!! Haha…! Sug på den du, truckis! 😉

  Vicke: Som sagt, Vicke; den är redan inlåst!! 😛

 10. Pingback: Hårborstjakten… | Tonårsmorsa

 11. Pingback: Mina dyra droppar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] sedan GÖMDE jag borsten. Övervägde ett tag att låsa in den i min beautibox, som jag gjort med den nya parfymen, min insåg att det tar för lång tid att öppna den varje morgon, för att det ska vara ett […]

 2. […] Parfymstöld!! […]