En prinsessa fyller år.

januari-2007-048.jpg

Mabou, Kornelia och Kristopher.

Jag pratade med min väninna Alter Ego härom dagen. Berättade att lilla ”Kamelen” (min brorsdotter; Kornelia) fyller år på Lördag, så jag ska hitta en födelsedagspresent till henne och åka dit och fira lite i efterskott nästa vecka.

Alter Ego: Meeh, är det redan ett år sedan hon föddes…?!!

Jag: *Skrattar* Nej, det är ju två år sedan. Prinsessan fyller ju två år!!

Damn, vad tiden går… Hur ska vi hinna med?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Social comments

5 Responses to “En prinsessa fyller år.”

 1. Robban skriver:

  Ã…åh! Gtattis lilla prinsessan! Pyssilyss!

 2. Soulsister skriver:

  Grattis! Tiden går fort när man har kul :)

  KRAM

 3. Tonårsmorsa skriver:

  Robban: :-)

  Soulsister: Ja, precis så är det! :-D

 4. […] Till hans stora besvikelse hade han åkt i väg en stund. Sedan ringde min bror från Stockholm och hans lilla dotter Kornelia (”Kamelen” som jag brukar kalla henne) Kamelen berättade för mig att hon inte ville […]

Leave a Reply

Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

13 visitors online now
13 guests, 0 members
Max visitors today: 19 at 03:51 pm UTC
This month: 33 at 03-12-2015 09:55 pm UTC
This year: 33 at 03-12-2015 09:55 pm UTC
All time: 118 at 11-06-2012 10:20 pm UTC