En prinsessa fyller år.

januari-2007-048.jpg

Mabou, Kornelia och Kristopher.

Jag pratade med min väninna Alter Ego härom dagen. Berättade att lilla ”Kamelen” (min brorsdotter; Kornelia) fyller år på Lördag, så jag ska hitta en födelsedagspresent till henne och åka dit och fira lite i efterskott nästa vecka.

Alter Ego: Meeh, är det redan ett år sedan hon föddes…?!!

Jag: *Skrattar* Nej, det är ju två år sedan. Prinsessan fyller ju två år!!

Damn, vad tiden går… Hur ska vi hinna med?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”En prinsessa fyller år.

  1. Pingback: Släkten är värst (eller bäst)! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Till hans stora besvikelse hade han åkt i väg en stund. Sedan ringde min bror från Stockholm och hans lilla dotter Kornelia (”Kamelen” som jag brukar kalla henne) Kamelen berättade för mig att hon inte ville […]