En prinsessa fyller år.

januari-2007-048.jpg

Mabou, Kornelia och Kristopher.

Jag pratade med min väninna Alter Ego härom dagen. Berättade att lilla ”Kamelen” (min brorsdotter; Kornelia) fyller år på Lördag, så jag ska hitta en födelsedagspresent till henne och åka dit och fira lite i efterskott nästa vecka.

Alter Ego: Meeh, är det redan ett år sedan hon föddes…?!!

Jag: *Skrattar* Nej, det är ju två år sedan. Prinsessan fyller ju två år!!

Damn, vad tiden går… Hur ska vi hinna med?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 reaktion på “En prinsessa fyller år.

  1. Pingback: Släkten är värst (eller bäst)! » Tonårsmorsa

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

  1. […] Till hans stora besvikelse hade han åkt i väg en stund. Sedan ringde min bror från Stockholm och hans lilla dotter Kornelia (”Kamelen” som jag brukar kalla henne) Kamelen berättade för mig att hon inte ville […]