En prinsessa fyller år.

januari-2007-048.jpg

Mabou, Kornelia och Kristopher.

Jag pratade med min väninna Alter Ego härom dagen. Berättade att lilla ”Kamelen” (min brorsdotter; Kornelia) fyller år på Lördag, så jag ska hitta en födelsedagspresent till henne och åka dit och fira lite i efterskott nästa vecka.

Alter Ego: Meeh, är det redan ett år sedan hon föddes…?!!

Jag: *Skrattar* Nej, det är ju två år sedan. Prinsessan fyller ju två år!!

Damn, vad tiden går… Hur ska vi hinna med?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 Responses to “En prinsessa fyller år.”

 1. Robban skriver:

  Ã…åh! Gtattis lilla prinsessan! Pyssilyss!

 2. Robban skriver:

  *Grattis

  😉

 3. Soulsister skriver:

  Grattis! Tiden går fort när man har kul 🙂

  KRAM

 4. Tonårsmorsa skriver:

  Robban: 🙂

  Soulsister: Ja, precis så är det! 😀

 5. […] Till hans stora besvikelse hade han åkt i väg en stund. Sedan ringde min bror från Stockholm och hans lilla dotter Kornelia (”Kamelen” som jag brukar kalla henne) Kamelen berättade för mig att hon inte ville […]

Leave a Reply

No Trackbacks.

1 visitors online now
1 guests, 0 members
Max visitors today: 10 at 12:29 am UTC
This month: 48 at 07-03-2016 09:33 am UTC
This year: 91 at 05-05-2016 07:29 pm UTC
All time: 118 at 11-06-2012 10:20 pm UTC