Du gör mig galen… av kärlek!!

dsci0089.JPG

Din tonårstid är nu! I fulla drag. Med kompisar, snabbmat, smink, pojkvän. Med skola och fritidsgård, med modekläder och humörsvängningar, med hormoner som hoppar omkring och med musik och msn.

Du kan verkligen göra mig helt galen… av att jag måste tjata på att soporna ska ut. I tre dagar, tills hela köket stinker. Jag blir galen på dig för att du kastar dina smutsiga kläder överallt i hela huset. För att du svarar mig nonchalant, för att du är ute med kompisar alldelens för sent, i stället för att plugga.

Jag blir galen av att se hur du lägger in bilder där du har VÄLDIGT djupa kyssar med din pojkvän på min sida i datorn… Du gör mig helt galen när din månadespeng är slut på två dagar, när du tar mitt smink och sedan inte lägger tillbaka det, så jag får söka i dagar innan jag finner det igen. Ja, du gör mig helt galen, när du sticker iväg hemifrån, fast jag bett dig göra något här hemma…

…samtidigt så gör ditt skratt mig galen av lycka över att få dela mitt liv med dig, för att jag får leva och bo med en människa som dig. Tanken på dig, nyvaken och nyfiken på livet, får mitt hjärta att bulta hårt av kärlek till dig.   Ditt sätt att lägga dina armar runt min hals och krama mig. Tanken på din födelse, när jag bara visste att du var en av mina fyra största gåvor i livet. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till dig. Så pass mycket att jag köper ett par nya byxor till dig, trots att du precis bränt hela din månadspeng. Så pass mycket att jag vet att bara det att jag får dela mitt liv med dig, är en lycka så stor att jag genast glömmer allt som du gör, som gör mig galen på dig av ilska, för kärleken övervinner allt!

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Du gör mig galen… av kärlek!!

  1. Det hänger sig fortfarande när jag är på din sida, är det bara jag som fortfarande har det problemet ??

  2. alice: Jag vet inte om det är borta för alla, men de jag frågat har inte längre problemet i alla fall och jag har inte hört att någon annan har problem sedan vi uppdaterade wordpress-verktyget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.