Att supa sig bakis på cola…

Igår la jag in en bild på mig själv innan jag trampade iväg på festen. Idag tror jag att jag låter bli… Haha… Lockarna jag kämpade med i flera timmar igår, har inte riktigt samma lyster i dag… Om jag ska beskriva mig själv idag så är det med följande ord: trött, hängig, blek, rufsigt hår.

Ã… andra sidan… vem bryr sig?

Kvällen var i alla fall jättetrevlig. Vi hade roliga diskussioner, spelade kubb och åt jättegod tårta och paj. (Man kunde ta med sig grejer att grilla om man ville.)

Som vanligt höll jag mig till att dricka cola, men jag kan säga att i min ålder så känns det, dagen efter, som att man bara hade spetsat drinkarna med cola… Fattar inte hur man pallade festa när man var yngre…?!! …eller hur vissa fortfarande orkar…

Nåja, glad och nöjd efter en trevlig kväll!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Att supa sig bakis på cola…

  1. Soulsister: Ja, det var toppen! 😉

    Advokat: *S* Ja, det är riktigt hemskt att man inte ens kan parta som när man var yngre…! Nåja, jag hoppas vi får ha något annat roligt som kompenserar i stället! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.