Otrohet.

bild013.jpg

I morse (klockan 05.30) när jag åkte iväg på min resa kändes mina ”Dubai-skor” helt rätt och VÄLDIGT sköna. (Lägg märke till att klacken är formen av ett hjärta!!;-)) När jag klockan 20.00 stapplar in genom min dörr igen, hemkommen, så kommer jag PRECIS ihåg varför jag ÄLSKAR mina Crocs!!

(Förlåt kära underbart sköna skor, att jag varit otrogen hela dagen. Jag ska inte göra om det. Inte i morgon i alla fall…!)

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Otrohet.

  1. Anna-Lys: Ja, visst är de ganska långt ifrån varandra i ”sexappeal”, men mina fötter ropar efter plastplattorna. De börjar bli lite bortskämda nu…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.