Efter regn kommer solsken…

juli-2007-071.jpg

Ja, det var ju precis det jag sa. Att det skulle börja regna innan jag började grilla. PRECIS när jag kom hem från affären och skulle börja förbereda grillningen ropade Mabou; ”Mamma! Det bara öser ner!!”

Mycket riktigt. Som att änglarna riktigt storgrät där uppe. (Inget ont om er änglar, men måste ni gråta just när jag vill grilla?)

Nåja, skam den som ger sig, envis som synden, är mitt andra namn. Innan jag var klar med alla förberedelser så hade regnet gett upp. (Kanske änglarna slutade gråta i rena förskräckelsen när de fick se mig i köket?)

Och snål är jag inte, jag bjuder in alla bloggläsare till grillfest hos mig. Nåja, riktigt så mycket kött köpte jag kanske inte, men vad sägs om att få receptet på mina härliga grillspett och den helt fantastiska potatissallad jag brukar göra? Recept och bildbeskrivningar kommer i mina kommande bloggar.

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.