Innan det börjar regna…!

Ganska snart kommer Mabou hem från min bror i Stockholm. Det var meningen att vi skulle åka dit i dag, för att fira lilla ”Kamelen” (=brorsans dotter Kornelia) men tyvärr har de blivit sjuka där hemma, så vi får skjuta på det. Nåja, jag är ändå ledig och tro det eller ej, men solen tittar faktiskt fram i bland… mellan molnen… ibland…lite då och då…

Tror jag måste passa på att grilla lite ikväll. För vem vet? Nästa gång jag är ledig, kommer säkert regnet att bara ösa ner.

Andra bloggar om: , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Innan det börjar regna…!

 1. Jösses, är det hos dig solen fastnat????
  Kan du hälsa solen att vi saknar den enormt för regnet bara ramlar ner hela tiden här utan uppehåll. Det ramlar till och med ner i min källare ;-(

 2. Anna-Lys: Nej, det är du inte ensam om…! 😉 Vem jag ska grilla? Hmmm… nån med mycket kött på i alla fall…! 😉

  Mrs Mulatt: Ja, fast här i Uppsala kommer den nog inte förrän på Lördag, eftersom jag börjar jobba igen då…! 🙂

  Lisa: Oj, är du en av de som drabbats av översvämningarna? Ska genast sluta beklaga mig för lite stänk!! Kram! 🙂

 3. Hej
  Njaeee inte är jag direkt drabbad av översvämningar som en del andra, men vatten i källaren har vi. Vi behöver inte ha hjälp med att pumpa ut det, men efter stormen Per så föll alla granarna på berget där vårt hus ligger och eftersom nu granarna är borta som förut drack oerhörda mängder vatten, går nu vattnet ner till huset istället.
  Men vi är inte på långa vägar utsatta för översvämningar på det viset som dom visar i tex Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.