Nyponsoppa som smakar sur fil.

Älskar Nyponsoppa och eftersom jag blivit tipsad av Sjukvårdsupplysningen om att äta Proviva, så tyckte jag det var en perfekt kombination och ett perfekt sätt att börja dagen på. Men måste säga att jag är ganska besviken på att nyponsoppan smakar… typ…sur fil…

Gör alla Proviva-produkter det, eller hade jag bara otur?

För övrigt måste jag erkänna att det inte är helt lätt att bli nyttig…

Chokladfingrar och Cola är bra mycket godare i alla fall…

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Nyponsoppa som smakar sur fil.

  1. Jag är en proviva-användare, min favorit är deras mangojuice. Den är lika nyttig, men smakar
    inge’ surt! Kanske värd att pröva?! Lycka till.

  2. Jag som gillar Proviva Nypondryck men det tog några glas för det smakar inte riktigt som nyponsoppan jag väntade mig. Provivan räddade mig från både Lose, Zantac och Novalucol jag då hade ätit länge för min vidriga magkatarr. Det bara sa pang så var det borta.

    Mango måste jag prova om jag får några problem med magen.

    Du fick säkert rådet tidigare men om inte så… För mig funkade det kanonbra att ta små glas med Provivan under dagen, trots att jag/vi då slarvade väldigt med maten. Vi slarvar väl fortfarande men äter ändå regelbundet. Jag har inte haft några magkatarrsproblem alls sedan Provivakuren för ett antal år sedan.

    Du som gillar kryddigt vet väl också att det inte är bra men gott är det. Helst inte stekt heller utan kokt mat vilket inte alls är lika gott i mina ögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.