Tonårsmorsa träffar Värsta Tjejen!

Idag när jag cyklade ner på ICA för att handla ingredienser till min grillkväll, inträffade följande:

Jag hade precis handlat klart och stod och packade ner mina varor i påsar. En kvinna stod precis brevid och packade ner mat i sina påsar:

Kvinnan: Ursäkta, jag bara måste fråga; är det du som är Tonårsmorsa?

Jag: Ja, det är jag.

Kvinnan: Vad roligt, jag som läser dina bloggar varje dag!

Jag: Vad kul!! Bloggar du själv också, eller läser du bara bloggar?

Kvinnan: Nej, jag hade en egen blogg och det var du som inspirerade mig till att börja. Jag hette Värsta Tjejen (klickbar länk!) på min blogg. Den låg på Spaces och du har faktiskt kommenterat den. Jag skrev om att min son precis börjat köra moppe.

Jag: Ja, men det kommer jag ihåg!! Så det är du?!! Roligt!

Kvinnan: Ja, men jag hinner aldrig blogga nu för tiden…! Men det var jätteroligt att träffa dig!

Jag: Ja, det var kul att träffa dig med!!

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Tonårsmorsa träffar Värsta Tjejen!

  1. Hej igen 🙂 Du ska tro att jag stod och sammlade mod innan jag vågade börja prata med dig.:) Men det var kul att träffa dig och som sakt var jag har läser din blogg dagligen och blir så besviken när du inte skrivit något nytt. Men nu måste jag ju börja skriva i min blogg igen efter du har länkat den här. Var in och kollade och trafiken hade ökat från 0 till 35 besökare bara så där.:) Och jag lovar, nästa gång vi ses så hejar jag igen.
    Kram Anne-Marie

  2. unbounded: Japp, världen är bra liten! Har kollat in och kommenterat på din blogg! 😉

    Anne-Marie: Ja, det var jättekul att träffa en annan bloggare IRL. Kul att du kände igen mig också. Inte för att jag är så sparsam på min bilder…haha… men man kan ju se ganska annorlunda ut IRL och på foto…! Kram! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.