Vaddå? Hur kunde JAG få magkatarr?

Räkningar upp över öronen, packning från Mabou (som varit på vift en vecka), tonåringar som sover bort halva dagen och när de kliver upp, så tar de hem ett helt fotbollslag av polare, tvättmaskinen som går i ett, diskmaskinen som går i ett (sedan undrar man varför elräkningen blir så otroligt hög?!!) , Mabou som leker saftkalas i hallen, boxningssäck, jag menar en sovsäck som hänger från trappen och agerar boxningssäck, vardagsrumsbordet överfyllt av reklam och annat som ingen här hemma vill kännas vid, Isa som bakat bullar och tigerkaka halva dagen (och köket som ser ut därefter), smutstvätt i hela trappen, rena hopvikta kläder på övervåningen, som ingen orkar ta reda på. Mat som ska lagas, barn som ska tröstas, ny arbetsvecka börjar i morgon (Lördag) för mig, TV ´n som står på, musik som står på, familjen högljudd är som vanligt i farten, varit och handlat…

Barn som ska skällas lite på, förmanas en del, kramas på, retas lite med, skratta lite med. Telefoner som ringer i ett…

Sen undrar man hur man kan åka på magkatarr. ”Vaddå? Jag? Magkatarr? Men jag stressar väl inte (inte alltid när jag sover, i alla fall…) Jag äter väl mat i lugn och ro (minst en gång i veckan, det håller jag stenhårt på!!) Jag har väl inga dåliga matvanor! (Finns det vuxna som hinner äta annat än en macka vid diskbänken eller en kexchoklad i förbifarten?) Hur kunde JUST JAAAG få magkatarr??”

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Vaddå? Hur kunde JAG få magkatarr?

  1. Herregud!
    Jag Googlade på ”magkatarr”, och bättre beskrivning av livssituationen kunde jag inte fått… Visserligen har kottarna inte uppnått tonåren ännu, man lever i villfarelsen att de skall bli mer ansvarstagande med tiden. Men kaoset kommer alltså att fortsätta???!
    Måste väl vara magkatarr då…
    Tack för att du hjälpte mig ställa diagnos, helt klart bättre än både ”vårdguiden” och ”netdoktor”!!!
    MVH:Annette

  2. Annette: Ja, jag är ju ingen läkare, men det är sant, om någon skulle ha skrivit denna blogg och jag läst det, så hade jag nog också kunnat ställa en egen diagnos! 😉 Kram och sköt om magen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.