Semester på jobbet.

I morse lämnade jag mitt hem klockan 06.20. Jag fick kliva över stora klädhögar i trappen för att över huvudtaget ta mig ner från trappen. Jag drog armen över köksbänken för att skjuta undan en del av det som stod där, för att kunna bre några smörgåsar. Jag fick kliva stora steg över leksakshögar på vardagsrumsgolvet, för att inte krossa några leksaker under fötterna. Kort sagt; det var, i det läget, ganska skönt att åka till jobbet.

Kom hem från jobbet klockan 18.20. Hallen var undanröjd. (I alla fall det värsta) Köksbänken var helt avplockad. Vardagsrumsgolvet och köksgolvet dammsugat. Det doftar nybakat… Mabou och Isatou har varit i farten och jag är så glad, så glad. Det enda som är kvar är klädhögen i badrummet och i trappen, men det känns faktiskt som det är mitt jobb, så jag klagar inte för en sekund.

Jag tycker det är så härligt att komma hem till ett städat hem och sådana snälla barn, at jag tror det är värt att skämma bort oss alla med en jättepåse godis och en film i kväll…!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Semester på jobbet.

 1. Hamnade på bloggen av en tillfällighet.
  Rolig och underhållande skriven.
  Hög igenkänningsfaktor på din morgon, att ta sig fram bland alla
  prylarna.
  Gulligt av dom att röja undan det mesta.

  Ha det gott!

 2. Samira: Ja, de gjorde mig riktigt glada!! 🙂

  Lisalill: Roligt att du gillar bloggen. Ja, min humor kanske ter sig trist för många, men jag gillar själv väldigt mycket den där enkla, vardagliga humorn. Den man känner igen sig själv i eller lätt kan relatera till! Kram! 🙂

 3. Få jag va med och käka godis och kolla film även om jag inte varit duktig och städat??

  Men visst är det typiskt sommarlov, inte sant? Alla hemma, alla stökar!

  Inte blir det bättre av att regnet bara öser ner och alla går på varann!!

  Ps. Be dina barn skicka instruktionsmanualer hur dom gjorde till mina ungar, så kanske, kanske jag också kan få städat här hemma!

  Kramar

  KalmarLinda

 4. Linda Bunn: *S* Ibland när jag läser dina kommentarer så är det nästan så jag får för mig att vi är samma person, eller i alla fall att vi lever ett VÄLDIGT lika liv…?!! Dina kommentarer får mig alltid väldigt glad!! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.