Kommentarer som är i ”IQ-fiskmås”-nivå!

De allra flesta kommentarer och gästboksinlägg jag får är väldigt trevliga. Det har många gånger förvånat mig, att jag får så pass många trevliga kommentarer och så pass få otrevliga kommentarer. Ibland får jag en kommentar där man är av annan åsikt än mig, ibland diskuterar vi våra olika åsikter och ibland nöjer vi oss med att vi har olika åsikter.

Någon enstaka gång får jag en kommentar som är på nivå ”IQ-fiskmås”. De roar mig till viss del, även om jag för mitt liv inte kan begripa hur låg intelligensnivån måste vara för att man ska kunna sjunka så lågt. För att inte tala om vilken nivå ens hela liv måste ligga på om man går in och kommenterar på det sättet på någons gästbok eller blogg.

Den kommentar jag syftar på just nu kan läsas här: ”Ärende: ush

Det är opassande med mulatte-ungarna på loggon..”

Det är inlägg nummer 52 i min GÄSTBOK!

Så nu undrar jag, vad är mest opassande;

 • Att jag har mina barn på loggon, som jag i stort sett hela tiden skriver om…
 • …eller…att en okänd kommenterare skriver i min gästbok ”usch” och ”opassande med mulatt-ungar” i min gästbok?
 • Dessutom: Kan en blogg som heter ”Tonårsmorsa”, som handlar mest om mina tre tonåringar och deras lillebror, ha en mer passande logga än mig i mitten, omgiven av mina fyra barn lite diffust porträtterade?

Avslutningsvis vill jag bara tillägga: Vad trist att ha så mycket avsky och bitterhet i sig, att man måste göra ett sånt tilltag för att få utlopp för sin egen frustration!!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Kommentarer som är i ”IQ-fiskmås”-nivå!

 1. Först och främst, jag håller också med dig.
  Det är synd och tragiskt med alla dessa människor som lägget tid på att sprida negativ energi på bloggar, men även i det vanliga livet.

  Så länge det finns goda människor som förstår att felet ligger hos den som uttalar sig på sådant vis, behöver man inte må dåligt över en sådan kommentar mer än det naturliga.

  Stå på dig!
  Du och din familj är en inspiration för många, tror jag.
  KÄRLEK

 2. sarah: 🙂

  Samira: Tack för din fina kommentar. Det är svårt att ta sådana inlägg på allvar, men samtidigt speglar det också en gräslig människosyn i det fördolda…! Tack igen! Kram! 😉

 3. Förstår mig inte på dem heller, för övrigt gillar jag att läsa på din blogg, kul att veta att det finns folk som har bra integritet och sopar undan dessa kommentarer under mattan så att säga 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.