Mina timmar i vildmarken…

Nåja, vildmark och vildmark… Men det hade en hel del av de ingredienserna i alla fall…

Jag lyckades få med tre av mina fyra barn och det är inte illa! Både Jai, Isatou och Mabou hängde med. Det var verkligen roligt, även om Jai i det närmaste åkte på riktig ”lappsjuka” redan efter någon timme. Isatou sa: ”aldrig mer”… Men själv fick jag blodad tand… Det var faktiskt riktigt kul! Den känslan förstärktes av att jag inte bröt en enda nagel, ingen insekt lyckades bita mig och att jag faktiskt tog mig samma sträcka som mina kollegor (även om jag hela tiden låg allra sist, men det bjuder jag på!) Lite bilder från min vildmarksdag (vågar inte lägga in några bilder på mina kollegor, då jag ej bett om lov, så det får bli på mig och barnen och naturen)

juli-2007-082.jpg

Isatou paddlar flitigt. På väg till grillplatsen, var Mabou med i vår båt och varje gång hon upphörde paddla för ett ögonblick ropade lilla Mabou: ”Titta mamma!! Isa vilar!!” Med väldigt anklagande röst!

juli-2007-020.jpg

Observera koncentrationen och den finkänsliga handföringen på paddeln, för att inte skada mina naglar!! 😀

juli-2007-059.jpg

Storfiskarn!! Tyvärr nappade de inget vidare…! (På bilden ser det riktigt farligt ut, som han står, men båten står förstås på land)

juli-2007-061.jpg

Jai får sig en grillad hamburgare. Så hon orkar paddla hem cykla hem till pojkvännen direkt efter kanotfärden…

juli-2007-034.jpg

…bara så vackert…

juli-2007-085.jpg

…den här vackra solnedgången paddlade vi hem i…

Jag vill bara tillägga att ”någon” är väldigt öm i överarmar , axlar och rygg just nu. Denna någon är väldigt glad att hon är ledig från jobbet i morgon. Denna någon befarar också att det blir sängläge och extrem träningsvärk i samma kroppsdelar i morgon…!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Mina timmar i vildmarken…

  1. Pingback: Träningsvärken fick mig att gråta hela natten!! | Tonårsmorsa

  2. Karolina: Egentligen har det varit samma sak här hela veckan, men det blev ett undantag igår och det är jag glad för. Vi hade verkligen tur med vädret! Kram! 🙂

  3. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

  4. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] vilken fruktansvärd natt jag har haft!! Visst njöt jag av gårdagen, men det där med blodad tand tar jag genast tillbaka! Fy farao vad jag haft ont i natt!! Jag […]

  2. […] till Norrköping och hälsade på henne. Vi passade också på att besöka Kolmården. Gav mig ut med ungarna i vildmarken. Fick följande dag känna av träningsvärk utöver det vanliga. Jag åkte även på […]

  3. […] till Norrköping och hälsade på henne. Vi passade också på att besöka Kolmården. Gav mig ut med ungarna i vildmarken. Fick följande dag känna av träningsvärk utöver det vanliga. Jag åkte även på […]