Träningsvärken fick mig att gråta hela natten!!

Aaaah, vilken fruktansvärd natt jag har haft!! Visst njöt jag av gårdagen, men det där med blodad tand tar jag genast tillbaka! Fy farao vad jag haft ont i natt!! Jag förstod att jag skulle ha lite träningsvärk, men trodde den skulle komma först i dag.

De som känner mig vet att jag är väldigt försiktig med mediciner. Ja, även alvedon och liknande. I stort sätt tar jag det bara om jag någon gång skulle få väldigt mycket huvudvärk precis under arbetstid eller liknande. För det mesta låter jag bli.

Båda mina armar värkte som bara den i natt. HELA natten. Tog först två alvedon (vilket jag typ ALDRIG gör), lyckads sova nästan en timme efter det, men vaknade igen och det gjorde så ont att jag grät som en liten baby. Barnen vaknade och Mabou sa åt mig att vara tyst. Men det gick verkligen inte. Det värkte något fruktansvärt. Vid tre-tiden tog jag två alvedon till och efter att ha masserat armarna och känt mig allmänt olycklig så somnade jag till slut en stund till.

Det konstiga är bara att nu, sedan jag vaknade idag, har jag inte känt något alls. Inte minsta ömhet eller värk, så allt är som bortblåst. Väldigt skönt, för jag minns att jag under natten hann tänka; ”Hur ska jag stå ut med den här smärtan i morgon också?”

Så gårdagens ”tumme upp” var naturligtvis paddelturen och dagens självklara ”tummen ner” är definitivt träningsvärk!!

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Träningsvärken fick mig att gråta hela natten!!

  1. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

  3. Pingback: Som förbytt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] på att besöka Kolmården. Gav mig ut med ungarna i vildmarken. Fick följande dag känna av träningsvärk utöver det vanliga. Jag åkte även på […]

  2. […] på att besöka Kolmården. Gav mig ut med ungarna i vildmarken. Fick följande dag känna av träningsvärk utöver det vanliga. Jag åkte även på […]

  3. Som förbytt!! skriver:

    […] det gäller träning ska vi knappt säga något alls. Här vågar jag verkligen knappt öppna munnen. Inte ens barnen beskyller mig för att vara en […]