Släkten flyr mig…

Idag har jag, Binta och Mabou varit och hjälpt min pappa att packa. Han ska nämligen flytta till Värmland. Jag har nog inte fattat det riktigt ännu… Nu har jag bara två bröder kvar i stan och en i Stockholm, men resten av min släkt bor runtspridda i Sverige. Mest i Norr, men som sagt, även lite utspridda.

Det känns konstigt. Alla mina bröder är yngre än mig, dessutom är de alla killar, så nu känns det lite som att jag är den som borde ”hålla ihop familjen”.

Nåja, lite trist är det för Mabou som kommit så himla nära min pappa och inte minst för att jag och min pappa har mycket nära och bra kontakt!!

Well, well, han flyttar ju inte till världens ände, utan, som sagt till Värmland. Så det är ju inte värre än att vi kan besöka varandra.

Men pappa bjöd oss på en riktigt toppen middag på restaurang som vi fick njuta ordentligt av! Mmmm…

Andra bloggar om: , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Släkten flyr mig…

 1. Hej!
  Följer din blogg slaviskt och har nog gjort det sen minst ett halvår tillbaks,(det var ungefär då jag upptäckte bloggar) vore kul att se dig IRL här uppe i värmlandsskogarna 🙂 Vart i värmland ska han flytta? Kanske inte ens är i närheten av där jag bor men…
  ha det gott!
  Kram M

 2. M :): Jättekul att du gillar bloggen. Jo, min pappa flyttar till Ekshärad, lite utanför, där även min ”bonussyrra” bor med sin familj. Ja, det blir väl så att jag blir tvungen att åka och hälsa på min pappa lite då och då, men det blir nog inte så många dagar i taget, då jag blir lite nervös om jag inte hör bilbuller och har lite affärer omkring mig! 😉

 3. Pingback: Mabous favoritmorfar! » Tonårsmorsa

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Morfar på besök

 5. Pingback: Morgonblaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ungefär ett halvår sedan flyttade min pappa till Värmland. Det var så klart trist för mig, mina barn och mina bröder, samtidigt som vi unnade pappa att […]

 2. […] ni kanske vet så bor min pappa nu för tiden i Värmland. Men just idag har han kommit till Uppsala på besök över helgen. Jag är glad, flickorna är […]

 3. Morgonblaj skriver:

  […] hem till Värmland. Han är dock på väg att flytta tillbaka till Uppsala igen. Jag antar att han fick lite “lappsjuka” där i Värmlandsskogarna till slut ändå… Ingen är gladare än Mabou, även om vi alla är glada att pappa flyttar […]