Det är inte så himla lätt…

dsci0163.JPG

Skulle muntra upp Binta som var lite nere i dag. Så jag köpte en påse godis, med lite lösviktsgodis i. Framför allt med winergum… Men nu var saken den att Binta var inte ett dugg godissugen. Nåja, man är ju inte sämre än att man kan käka några godisar själv… eller en hel påse…

Binta: Mamma, jag har ont i huvudet, kan du sluta smaska?!!

Jag: Mmmm…

Binta: Men sluta då, du smaskar ju hela tiden.

Jag: *Mutter* Jag smaskar ju inte alls…

Tuggar nu med väldigt stängd mun, men det går inte så bra, eftersom winergumen fastnar i nedertanden och övertanden och de sitter liksom kvar i samma läge, om jag inte gapar ordentligt, så det liksom släpper och jag kan ta ett nytt ”tugg-tag”…

Binta: Mammaaaaaa…

Jag: Ja, men det var då själva fan vad känslig du blev nu då, prova själv att tugga winergum med helt stängd mun och utan att smaska!!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Det är inte så himla lätt…

 1. hihihi var tvungen å testa brukar själv irritera mig när folk ”jaskar” med godis.. hahaha du har ju rätt! det GÃ…R inte!
  precis som du beskriver hur det fastnar i tänderna..
  ojojoj

  nä ska ta å följa ditt råd å njuta av att ha min pojke hemma igen ist inge mera godis för mig ikväll!

  natti natti

  *kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.