Bloggbesök!

Damn, i morse när jag skulle cykla till jobbet så hade jag sååå många blogginlägg i huvudet, så jag tänkte; ”Fine!! Då får jag något att blogga om när jag nu ska vara ledig i några dagar…!” Men nehej, så lätt gick det inte… Nu när jag sitter här så är alla bloggar som helt bortblåsta!!

Nåja, idag fick jag i alla fall storfrämmande. Eller… så stor är hon ju inte, men jag har fått blogg-besök i alla fall. Och det av någon som ni kanske känner till? Nämligen; Alter Ego. Så nu har jag någon att tjattra i kapp med…!! Precis som förra året, sitter vi nu vid varsin dator, samtidigt som vi tjattrar i kapp…!!

Jag hade hoppats att hon skulle komma till helgen, men hon överraskade mig med att sitta och vänta här hemma när jag kom hem från jobbet. Därför fick hon också skylla sig själv, när hon åkte på att hjälpa mig storstäda ena toaletten (som det dessutom var stopp i!!) Haha…

Nåja, det är riktigt kul att ha besök av henne i alla fall!! Välkommen Alter Ego!

Andra bloggar om: , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Bloggbesök!

 1. Stopp i toan, det var lindrigt uttryckt ..bläää var det även om jag inte är pipplig. Men eftersom du gick upp och grovrengjorde badrummet så har du inte ens sett förändingen i duschrummet 😛
  Inte dåligt när man kommer hit och styr och ställer ..stackars Fatou fick inte sätta sig på ändan förrän vid 22-tiden DÃ… hade hon abstinens så nu jädrar smattrar hennes tangenter.
  Men vafanken imorgon har jag beställt sol och då ska vi bara slappa och grilla lite. .. hörrö, läser du detta nu, GÃ… Ã… LÄGG DIG och vila ut, det blir jobbigt att ha mig här 😉

 2. Hej, och god morgon!
  För att inte förgås helt av vörldens olyckor så kom jag och tänka på en helt annan sak (så skönt när förträngningsmekanismerna funkar!!!). Det här med körkort, hur kommer det sig att du inte tar det? Ekonomiskt eller annat? Själv tog jag körkort när jag var gravid med Junia, I Barcelona, examen tog jag i 8 månaden när jag knappt kom in bvakom ratten i de små minibilar de har att övningsköra med här. Jag antar att de lät mig gå igenom av ren barmhärtighet.
  Jag har inte tagit det tidigare trots att jag velat velat velat (ja inte velat som i vela utan velat från verbet vilja) men jag hade fått för mig att jag inte skulle klara det. Varje gång jag såg någon som inte verkade sådär SUPERSMART tänkte jag: Ja men vad fan, han/hon har ju körkort, då kanske jag också skulle klara det!! Och det gjorde jag ju. Jag kanske aldrig blir en superförare men vad fan, jag tar mig fram!
  Ja det var det, från båtflyktingar till körkort och andra viktiga väsentligheter. Bubbla vidare med Alter Ego nu!

 3. Pingback: Tonårsmorsa » När telefonen ringer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] andra personen har kommit att bli något av en familjemedlem, fast hon inte är det. Vi började som bloggvänner några år tillbaka. Hon kom på besök. Vi […]